Вибір месенджера

Місто
Киев
Аналогично за Ватсап, при плохом инете намного лучше перечисленных выше. На личной практике: Вайбер тупо обрыв идет, Телега затыки с выпаданием слов, Ватсап в тех самых условиях - обычное общение. На гудки даже никогда не обращал внимания, думал что просто трубку не поднимают.

onakis

©️
Місто
Дружковка
тональність звуку
Так, звуки з'єднання, коли йде набір номера, потім гудки. Але гудків не буде якщо у того абонента вимкнено інтернет, або дуже поганий зв'язок, що не може з'єднатися.

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
Вайбер самое плохое из возможного, именно при голосовой связи часто глючит, часто показывает что абонент якобы не в сети, глюк короче
Из телеги и воцапа, последний гораздо стабильнее и лучше, и с хорошим и с плохим интернетом

Місто
Днепр - Полтава
Гудки не можна підробити
я помічав, що у мене йдуть гудки, а у того абонента взагалі інтернет вимкнений, і він не в курсі, що йому дзвонять
При звонке с ВатСапа если идут гудки и пишет Звонок, значит звонок идёт в рельсу, если пишет Соединение, то значит звонок абоненту проходит. Если меню смарта на українській мові, то тут треба вже дивитися, як воно буде відображатися

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Пару років тому обговорювали, на мою думку найкраще WhatsApp та Facebook messenger що скоріш за все +- одне і те саме оскільки належить одній компанії, далі signal. Viber та телега трохи підтягнулись по якості, але не конкуренти WhatsApp, особливо якщо співрозмовник не в Україні.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
onakis, спробуйте ще Google Meet додатково до WhatsApp. Він вміє динамічно зменшувати бітрейт під вузький канал.
В мене коли стояла подібна задача з дуже поганим інетом (взагалі тільки 2ж поганий був), то Міт - єдиний, по чому змогли поговорить хоч якось.
А коли зі швидкістю проблем немає, то якість теж дає він не погану. Хоча на мою думку по якості звуку Сигнал буде в лідерах.

Місто
Kyiv region
я мабуть інакше спитаю, хто по Telegram дзвонить, затримка така ж як і раніше була краще не стала?
ну треба ж обробити ваш дзвінок дядьком з структур ;)
Post automatically merged:

onakis, спробуйте ще Google Meet додатково до WhatsApp. Він вміє динамічно зменшувати бітрейт під вузький канал.
В мене коли стояла подібна задача з дуже поганим інетом (взагалі тільки 2ж поганий був), то Міт - єдиний, по чому змогли поговорить хоч якось.
А коли зі швидкістю проблем немає, то якість теж дає він не погану. Хоча на мою думку по якості звуку Сигнал буде в лідерах.
можливо ж, ще питання стоїть що б onakis міг бачити юзерів месенджера у записній книзі. Meet же прив'язуться до пошти? Чи вже щось змінилося.

Мій рейтинг:
1- Whatsapp (звук чистий і без гальм)
2- Signal (звук чистий, але з гальмуванням)
3- Viber, Telegram (звук поганий + гальмування)

Facebook messenger не використовую, тому нічого не скажу за нього.

Останнє редагування:

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Meet же прив'язуться до пошти? Чи вже щось змінилося.
До пошти автоматична привʼязка (по Гугл-аку), а номер треба додати вручну в свій обліковий запис, тоді і по номеру все буде бачитись.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
спробуйте ще Google Meet додатково до WhatsApp. Він вміє динамічно зменшувати бітрейт під вузький канал.
Кстатє, не пам'ятаю вже, чи є така фішка у міта... В тімсі (як би я его не хейтив) коли йде випадіння пакетів і погіршується канал, може бути невеличкий затик, але потім мова співдесідника "пришвидшується" до моменту стабілізації з'єднання і потім йде із звичайною швидкістю. Цікаво за таким спостерігати.

• Like
Реакції: fnm

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
коли йде випадіння пакетів і погіршується канал, може бути невеличкий затик, але потім мова співдесідника "пришвидшується" до моменту стабілізації з'єднання і потім йде із звичайною швидкістю.
Так. Таке є)

Звук чистий, але затримка близько секунди.
Скільки не спілкуюсь по Сигналу - немає такої затримки. Нічим по затримці не відрізняється від інших месседжерів, а якісь голосу краще.
Це щось у вас конкретно не так.

• Like
Реакції: fnm

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
коли йде випадіння пакетів і погіршується канал, може бути невеличкий затик, але потім мова співдесідника "пришвидшується" до моменту стабілізації з'єднання і потім йде із звичайною швидкістю
Нещодавно таке у Вацапі спостерігав

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
на ТОТ заблокували telegram тепер не має зв'зку з ріднею. Може хто знає месенджер який працює? напишіть в приват.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
omni, може простіше поставити VPN? 4one (1.1.1.1) у них працює?

Зверху