Така ж ситуація. Зараз звонимо через imo HD.на ТОТ заблокували telegram тепер не має зв'зку з ріднею. Може хто знає месенджер який працює? напишіть в приват
Така ж ситуація. Зараз звонимо через imo HD.на ТОТ заблокували telegram тепер не має зв'зку з ріднею. Може хто знає месенджер який працює? напишіть в приват
Вотсап теж заблокировано?заблокували telegram
Может Bip попробуйте.на ТОТ заблокували telegram тепер не має зв'зку з ріднею. Може хто знає месенджер який працює? напишіть в приват.
Дзвінки - так.Вотсап теж заблокировано?заблокували telegram
мінімум з 2024 року не працює.може простіше поставити VPN? 4one (1.1.1.1) у них працює?
так важко. бо людям вже 80+Та блін тисячі їх, невже важко поставити десяток неширпотрєбних і потестувати?
давноВотсап теж заблокировано?
не працюєGoogle Meet наче ще працює
не знаюTелеграм Ватсап ...
- сейчас для голосовой связи с ТОТ есть ли разница, прога в смарте на ТОТ при установке привязана к +38 или к +7 ?
Неделю-две назад люди с Житомира общались по голосовому с родственником на ТОТ, у которого телега в смарте была к +38 .не знаюTелеграм Ватсап ...
- сейчас для голосовой связи с ТОТ есть ли разница, прога в смарте на ТОТ при установке привязана к +38 или к +7 ?
причем тут неделю-две назад? перестало работать на этой неделе, поэтому и написал об этом.Неделю-две назад люди
На росії (відповідно й на ТОТ) без ВПН працюють тільки їх православні Макс і ВК; писали, що Гугл Міт ще поки працює. Але тенденція така, що навіть якщо там щось ще працює - все одно заблокують все, окрім руснявого лайна, тож або встановлювати родичам ВПН плюс будь-який месенджер, або собі ВПН плюс вкудахтє.Може хто знає месенджер який працює?
Google Duo/Meetможливо вже обговорювали та все ж. Якщо хтось порівнював дзвінки, цікавить лише дзвінки без відео, то що краще буде, якщо дзвонити по мобільному інтернету: Viber, WhatsApp, Telegram?
Рекомендую: сіп/ІТфон чи обмінюватися звуковими повідомленнями.Перемедон,
у мене швидкість всього 100 кбіт інтернету, не 2ж, (не вдаватимемося в подробиці), по якому месенджеру я можу нормально поговорити?
Post automatically merged:
але незрозуміло коли номер набираєш, гудки йдуть справжні чи ні?кращий Ватсап
я не спрашивал, что работает на россииFaceTime вполне себе работает на ерефии.
Тамошняя публика с эплами, особенно после блоков голоса на мессенджерах, довольно активно его юзает.
Тем более там сквозное шифрование.
Зачем эти ненужные эмоции.я не спрашивал, что работает на россииFaceTime вполне себе работает на ерефии.
Тамошняя публика с эплами, особенно после блоков голоса на мессенджерах, довольно активно его юзает.
Тем более там сквозное шифрование.
вопрос касался временно оккупированных территорий Украины.
p.s. в каждом селе у бабушки с дедушкой 80+ по айфону![]()
після відключення голосу в месенджерах, довелося сусідській бабусі показувати як надсилати голосове повідомлення, тепер тільки такий зв'язок із родичами
Бип не работает тоже.Пробуйте Бип