І мені не дуже подобається Салямі у порівнянні із Самцом. В Самці тільки оновлюю прошивку автоматом, а в Салямі шось сильно допилював перші пару місяців.
В попередніх своїх телефонах Сяомі, я теж допилював. Тепер купив новий, щось допилювати нема потреби, тому користуюсь так, як є, "з коробки". Теж лише оновлюю автоматом.І мені не дуже подобається Салямі у порівнянні із Самцом. В Самці тільки оновлюю прошивку автоматом, а в Салямі шось сильно допилював перші пару місяців.
Забув про головний недолік Салямі. Гавняний звук від абонентів з Салямі.І мені не дуже подобається Салямі у порівнянні із Самцом. В Самці тільки оновлюю прошивку автоматом, а в Салямі шось сильно допилював перші пару місяців.
СДМА работает?Настраивал только что такой - великолепный аппарат, 4/64 для Ведра минимум на сейчас, высокое разрешение экрана (а не убогое полу-hd как у конкурентов за эту цену), есть NFC. 5000 Махов аккум. Type-C. Каретка: 2 сим + память. Камера - на свои деньги. В общем, за эти 4200 грн остальные конкуренты сливаются. Да, Муй не всем нравится, но привыкнуть можно. Жесты управления полного экрана (свайпы вверх-вправо) - вместо уродских трех кнопок внизу, тут срабатывают отлично. На экране заводская защитная пленка, в комплекте довольно качественный силиконовый чехол.
А как вам, кстати, XS Max после 7+? Насколько большая разница в том, что вам нужно было от телефона.Настраивал только что такой - великолепный аппарат, 4/64 для Ведра минимум на сейчасRedmi 9 4/64
Ну, хз... В мене вже третій Сяомі, в багатьох родичів і знайомих, теж Сяомі, жодних проблем із якістю звуку ніколи не відчував. Точно так само, коли налаштовував їхні телефони, то з їхніми теж проблем не було. І жовтих плям на екрані ніколи не бачив, ні в себе, ні в родичів і знайомих. Це, мабуть, карма така в мене і родичів.)))Забув про головний недолік Салямі. Гавняний звук від абонентів з Салямі.
Перелічу те, що вважаю проблемами.В мене вже третій Сяомі, в багатьох родичів і знайомих, теж Сяомі, жодних проблем із якістю звуку ніколи не відчував.
Може то залежить від оператора і його бс? Бо я практично завжди знаходжусь в місті, родичі і знайомі - теж. Якість звуку нормальна. Можливо, через те, що голос в місті через 3Ж бігає? Х\з... в мене перелічених проблем нема.Перелічу те, що вважаю проблемами.
1. Луна, жахлива.
2. Плавання звуку співрозмовника, якщо відлуння немає.
3. Випадіння фреймів вокодера.
В мене також КС. Але проблем не спостерігаю.Спостерігаю такі проблеми з Київстаром.
А смарт який, бо в моїй місцевості бовкає КС та ЛС, але це залежіть від БС.В мене також КС. Але проблем не спостерігаю.
Написано в профілі: Редмі Ноут 8Т.А смарт який, бо в моїй місцевості бовкає КС та ЛС, але це залежіть від БС.В мене також КС. Але проблем не спостерігаю.
Фигня в том, что подписи в мобильной версии не видно, ну по крайней мере у меня)Написано в профілі.А смарт який, бо в моїй місцевості бовкає КС та ЛС, але це залежіть від БС.В мене також КС. Але проблем не спостерігаю.
А я не про підпис казав, а про профіль. Див. пункт Телефон.Фигня в том, что подписи в мобильной версии не видно, ну по крайней мере у меня)
Ніт...СДМА работает?
Основные плюсы для меня, это фейс-айди, больше полезная площадь экрана, сам экран приятнее oled, ну и конечно esim. По скорости работы системы и остальному юзабилити разницы особо нет.А как вам, кстати, XS Max после 7+? Насколько большая разница в том, что вам нужно было от телефона.
Poco X3Камрады, что из этого списка будет лучшим для повседневной работы со смартом, без игр, но много фото и видео, для юного блогера :
Ми 10лайт, Поко Х3,Мото OneFusion+, Редми Note9 Pro
По цене они +- одинаковы в наших краях.