Київстар назвав найпопулярніші марки смартфонів у своїй мережі
Рейтинг брендів смартфонів 2021
DesKV , а можно ссылочку на эту прошивку?Redmi note 4x, все летает, но на прошивке Pixel Experience.
А габарити, як для жінки не завеликі?! Вона не грається, тому процесор не так важливо...amadeys, Poco X3 Pro
Зараз всі великі і це навпаки зручно. Маленьких вже немає.габарити, як для жінки не завеликі?
В бюджет - это да.Я бы купил Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
Как раз в бюджет вписывается.
нет NFC, рассматривал его к покупке.
Я пришёл к выводу что в нынешнее время отличным вариантом есть "большой экран с маленькой батарейкой плюс беспроводные зарядки везде, включая машину". Таким образом можно не усираться с переноской кирпича, а просто подзаряжать его в любой удобный момент. Уже не помню как выглядит севший в ноль смартфон, хотя юзаю его в хвост и гриву.Из-за больших диагоналей нужен емкий аккум.
Не критично. Смартфон для старшої людини для "браузера", дзвінків по відео і ютуба. Екран по роздільній здатності гірший у OnePlus, але попередній смартфон Редмі 7 накрився на рівному місці (в СЦ сказали якась там плата), тому косо дивлюсь вже на ці редмі, але що таке бюджетний OnePlus - теж велика загадка і лотерея для мене.нет NFC, рассматривал его к покупке.
Я бы взял Moto G9 Play , есть NFC, мощнее проц. Нет 90Гц экрана, разве что в сравнении с Ван Плас.Потрібен смартфон в районі +/- 4,5к ₴. Стоїть вибір між OnePlus Nord N100 та Redmi Note 8 2021 - що б обрали? Чи є щось краще за ці гроші?