Кроме прочего они дают лишний нагрев. Если убрать понты я б рекомендовал провод.беспроводные зарядки - ваш путь в новый мир.
Кеп) ТІки нащо їх мати, якщо воно незрузчно) У мене валяється другий рік без діла бо не зручно. От і застерігаю інших від покупки.Могу тебе одно сказать: имея беспроводные зарядки ты можешь заряжать и без и с.
А як ця деградація власне замірялась?У мене від бездротової Magsafe пришвидшилась деградація акуму айфона майже в 2 рази
Продав цю приблуду одразу як помітив
На айфоні є Battery HealthА як ця деградація власне замірялась?
То ты не розумієшь воно ж вдобноУ мене від бездротової Magsafe пришвидшилась деградація акуму айфона майже в 2 рази
Продав цю приблуду одразу як помітив
Просвіти будь ласка Андроід юзера, воно що показує деградацію після кожної зарядки? Чи умовно за місяць від шнурка аккум деградував на 0.5% а від magSafe на 1%?На айфоні є Battery Health
Не понти. Зручно, поклав собі телефон будь-як, нічого не втикаєш і він заряджається.А кричать на форуме что я пользуюсь только блинчиком это не понты не?
Дійсно, вчені кажуть, що перерваний секс не є корисним.класти й переривати заряд постійно не впливає на батарею
Ти хочеш сказати що там нема нагріву?? Так я скажу не вірю, маю сам бездротову зарядку, покористувавшись пару раз і прикинувши як вона гріє телефон я відказався від неї на користь магнітного шнурка.какие в задницу понты??? Кроме меня эти блинчики никто больше не видит! Я в шоке с тебя. Это реальное удобство. Вы как те бабки на лавке, которые против тачскрина были....
Якраз таки ні.Агов, а шнуркове зарядне телефон тіпу не гріє.![]()