Дзвонилку без андроіду, там принаймні інтерфейс гальмувати не буде.webivan, я ж написав - дзвонилка на андроїді )
можешь запропонувати щось краще?)
Galaxy S21/S22(не FE, +, Ultra).хто користується компактними смартфонами, що з них краще?
Дзвонилку без андроіду, там принаймні інтерфейс гальмувати не буде.webivan, я ж написав - дзвонилка на андроїді )
можешь запропонувати щось краще?)
Galaxy S21/S22(не FE, +, Ultra).хто користується компактними смартфонами, що з них краще?
И связь там 3/4G есть? и голос HD? и дисплей большой с чётким шрифтом? и динамик не 16 тональная полифония?Дзвонилку без андроіду, там принаймні інтерфейс гальмувати не буде.
У Nokia 3 2020 вийшло аж 8 моделей з 3/4G+VoLTE і усім вище зазначеним, хіба дисплей там не такий великий, як на смарті, але для дзвінків і не потрібен здоровий дисплей, а для тих задач, де він потрібен - 2Гб то мука і дроч.И связь там 3/4G есть? и голос HD? и дисплей большой с чётким шрифтом? и динамик не 16 тональная полифония?
Где єтот красавец не на андроиде?)
Хіба воно є компактне і нормальне? Тільки б/в знайти Sams S10e як варіант.не хочу айфонов. тільки на андроїді
2A заряджє мій Р2 - 2 години1 А Батарею в 5000 ну точно не 2.5 годин
завжди ставлю на ніч заряджатис 5000. Тому 1А це дрочилівка зараз
из них в продаже 4 и они проигрывают во всём.У Nokia 3 2020 вийшло аж 8 моделей з 3/4G+VoLTE
У якості дзвонилки вони не програють ні в чому і виграють дуже суттєво у терміні роботи від однієї зарядяки.из них в продаже 4 и они проигрывают во всём.
Я приклад страждань з двома гігами, на сяомі редмі 7A. Тепер шукаю 4/64, але вільних грошей, до 5К.....webivan, то він дзвонилку розглядає як дуже дешевий Смарт. 2гб для інтерфейсу Сяомі зовсім мало.
до твого рівня? ніколи.попустися хлопче
У якості дзвонилки вони не програють ні в чому і виграють дуже суттєво у терміні роботи від однієї зарядяки.
Але чомусь кажеш що розглядаєш той шмат нещастя від Сяомі як дзвонилку, а приводиш а краще воно тільки наявною функціональністю смартфона. Але з 2Гб оперативки там навіть інтерфейс системи гальмувати буде, не те що сторонні додатки.