Чохол моторола кладе, а от плівку нажаль ніМатвєй, чохол, плівка у комплекті йдуть?
Я от одного не розумію - чого не ставити питання ДО купівлі? Яка тепер різниця, що тобі скажуть люди, ти ж його ВЖЕ замовив...Шановне паньство. Замовив дружині на "чорну п'ятницю" мото ж32. В ігри вона не грає, їй важливі мессенджери и почитати новини і основна робота, для чого потрібен телефон. Може є користувачі? Як він вам? Проц мені не відомий, але на форпда ніби як скарг на роботу не зустрів. Плюс вона фанат моторола і отих віджетів/фішечок від мото. Вдячний
Якщо смачно то бери допоки є.Хотя Мото, конечно, вкуснее выглядит
На вродь не треба, подобається бери.Но вот у Мото в отзывах видел вродь, что может перестать заряжаться\включаться (не хотелось бы возиться с проблемами такого типа сразу после приобретения телефона).
Я придбав. Працює.Вже зявився в продажі в Україні компактник Cubot Kingkong Mini 3
хтось придбав вже? як враження?
А сколько держит заряд?Я придбав. Працює.Вже зявився в продажі в Україні компактник Cubot Kingkong Mini 3
хтось придбав вже? як враження?
інколи "з коробки" напхано туди такого дєрміща, шо слабенькі мобіли ледве шевеляться (і доводиться через adb видаляти весь хлам, який дозволить система без рута)не зустрічав фону який з коробки прям герць погано працює
Kladoff, зарядка на 33 вати, в комплекті не йшла. Заряджає від моєї....Ну як заряджає...від позавчора ще не заряджала, користується тим, що було на заряді в коробці. Загалом все норм. Ще раз, мій сяомі з 780ж більше тупить на муі чим її мото. Плюс динаміки значно краще. Питання хлама....в неї його може ніколи й не буде, але в мене його теж немає. Ніяких там фейсбуків/інстаграмі в у нас нема. У неї для роботи ватсап і сігнал, чого немає в мене. В іншому все ідентично
Post automatically merged:
Паук, особливо поки все не відкешує. Плюс перший матне слово сяомі, де я так і не зміг повністю вимкнути рекламу. От не знаю яка софтина це зробила з сяомішних, але отой очищувача пам'яті тупо вічно кидає гру, де якась чувіха рожає....уяви собі офігівання оточуючих, про своє не кажу![]()
Коли в мене був Mi9SE - (до Mi9/Mi9T це теж стосується) - в налаштуваннях 5-6 "тіпасистемних" прог вимкнув "пропонувати рекомендації". Ні разу ні одна гадіна не пролізла.сяомі, де я так і не зміг повністю вимкнути рекламу.
Ось тут дуже непоганаШановні мотоводи, а що у мотороли з камерами? Є непогані?
У самого було десять різних Сяомі, і саме у такий спосіб я вимикав всю рекламу. Але тільки на Redmi Note 9t 5G після очищення кеша, вилазить реклама, яку я ніяк не можу вимкнути.Коли в мене був Mi9SE - (до Mi9/Mi9T це теж стосується) - в налаштуваннях 5-6 "тіпасистемних" прог вимкнув "пропонувати рекомендації". Ні разу ні одна гадіна не пролізла.
Там де я купляв G60 немає. G62 підтримує 5g. Камера мені потрібна тільки для того щоб сфоткати документ формату А4 та переслати/перевести у гуглі. В принципі мені достатньо було б того смарту. Але все ж вирішив купити апарат класом вище. Мені головне щоб ШИМ не відчувався. Дуже слабкий зір.Х.ня якась. Дивився порівняння на GSMArena з G60. SD480 після SD732.Я собі купляв таку g62
HDR10 в новій моделі? Та нафіга вони?
Камера була 108 Мп? Та нафіга? 50 Мп вистачить! В парі з простішим процом фотки будуть бімба! Ну і матрицю зменшити вдвічі.
Селфі - слабкіша, ну нічого, слабкіший процесор зробить диво.
Було відео в 4К? Кому воно треба? В новій моделі не буде.
6 А/г забагато, як і зарядки в 20 Вт. 5 А/г і 15 Вт саме Ок.