Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Рекомендую те чим користуюсь особисто. Критичних глюків в Ноуті не бачу. Чоловік питався про автономність. Так от амолед буде більш енергоефективним + є зарядка. Проц там однаковий.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kladoff, якраз амолед, особливо такий як на редміках і без антишима, для когось може стати критичним не доліком. Я самого шим не бачу, але помічав, що якщо довго сидіти в телефоні, то під вечір починає боліти голова і очі. Тепер з 11 айфоном таких проблем немає. Беру назад мі 11лайт і знову болять очі…А на мото досить якісний айпіес, знову ж не з чужих слів, телефон дружини. Ну і 4гіга з оболонкою від реалмі і 6 гіг голого відра в 2023 році навіть коментувати не варто

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Неспішно дивлюсь заміну для свого старенького) Підкажіть варіанти (бажано недорого, але розумію що то, мабуть, умовно):
1) пам'ять мінімум 8/256, екран 120Гц, пило-влаго-захист - IP68, стереозвук, якісна камера, wifi6 (ax), бажано чистий андроїд + оновлення, нормальна вібра, містка батарея, PD чи QC, E-sim, VoLTE/VoWiFi, запис розмов без рута.
2) все те саме, але без E-sim

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Roman_UA якщо з e-sim то тут особливо не розженешся: Galaxy S2x(+/Ultra), або Pixel

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я з приблизно такими критеріями закінчив на профільному ванпласі. Хотів піксель, або може зробити чергову спробу перейти на епл, але не зрозумів чому так дорого, тому ванплас.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Запис розмов - хз, ніколи не було треба. Швидка зарядка свого стандарту, це для мене було мінусом, але виявилося що від звичайної заряджається все одно швидко, а від рідної так швидко, що я аж змінив свої звички, бо хвилин 25 вистачає зарядити на день

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Матвєй, ти бачив той конкретний амолед? Так от на мої очі досить якісний. В іншому то індівідувльно.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kladoff, якраз відношення людини до амолед то індивідуально. У мене були і ркдміки, і МІшки, чим далі, тим гіршу матрицю ставлять. Конкретно в мі11лайт 5ж мені попався найкращий з 2х типів амолед…але все рівно очі від нього болять. На сяомі 12 матриця ще гірша, по відгукам в інтернеті

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Матвєй, ти порадив одне, я інше, а що він візьме то його справа :)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kladoff, абсолютно згоден. Просто після 5ти років користування сяомі, я б його взагалі нікому не радив. Тим паче редмі чи поко. Хоча мі11лайт 5ж перший відносно непоганий девайс, куди не схотілось відразу вліпити кастом. Але сяомі вміють одним оновленням зробити телефон майже непридатним для користування, потім рік не випускати оновлень і сказати, всьо, ЕОЛ. Так було з мі9т, редмі 5плюс, міА2лайт, редмі нот7…Особливо враховуючи теперішній цінник на сяомі загалом

Місто
Днепр
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
fnm, дружина ніякими економіями не страждає. Тобто все по дефолту. Дзвінки/вайбер/тг/серфінг і якась гра де треба саджати/рубати/будувати(х.з як зветься) Весь вільний час в ній залишає. В такому режим 1.5-2 доби

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
в другій серії фігурує телефон з 14-тої по 16-ту хвилину
може хтось впізнає підкажіть що за девайс такий
лінк
Post automatically merged:

1675239431833.png
ще й сенсорний