Ты пенс?Что не так
Ты пенс?Что не так
Для чого? Оператори й так не вмикають ці послуги і наявність функцій смартфону ніяк не допомагає.Брати треба девайс, який в Україні VoLTE ready.
Коли ті додіки ту послугу запустять, якраз прийде час міняти смартфон (може, і не першийБрати треба девайс, який в Україні VoLTE ready. І це не Моторола. А Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple.
Окрім Водафона потрохи вмикають. Я принаймні наступний смартфон буду обирати з офіційного переліку VoLTE ready.Оператори й так не вмикають ці послуги
VoLTE мене особисто не турбує - бо розмовляю по телефону ну ду-у-же мало. І міняти моторольські фішки на VoLTE - та ну...Брати треба девайс, який в Україні VoLTE ready. І це не Моторола. А Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple.Наступний смартфон точно буде знову Моторола - вже третя
Пенс бы понимал, что такое клоны приложений? Все лайкнувшие тоже пенсы?Ты пенс?
Любовний трикутник. Два чоловіка та його жінка. Більш нікого немаєДивлюся сєкта мотофанів знову потроху росте))
Так о том и речь. Разговор именно о пенсах а не о том какой ты молодец. Пенс забьет вайбером 64 на раз два и отправится трахать мозгПенс бы понимал, что такое клоны приложений? Все лайкнувшие тоже пенсы
Та припини ти нити. Якщо не ставити обмежень на термін зберігання медіа і підписатись на всі можливі пабліки мессенджери і террабайт заб'ють доволі швидко. Якщо руці не дозволяють перед передачею телефону бабусі усе налаштувати - то так, купуй їх S23 Ultra 1Tb - і на певний час пам'яті вистачить...Пенс забьет вайбером 64 на раз два и отправится трахать мозг
Так він 128 заб'є, тільки на тиждень довше.Так о том и речь. Разговор именно о пенсах а не о том какой ты молодец. Пенс забьет вайбером 64 на раз два и
Дядьку, ось ти мене знаєшь багато років. Я нию? Кажу те що тобі не подобаєтся то інша справа. Іди собі й користуйся цяцькою з 64, але бач яка справа в тебе цяця не на 64. Отожбо й воно.Та припини ти нити
Бач яка справа, я не пенсіонер і бюджетні телефони не купую вже давно. А у бабуся у мене чудово почуває себе з телефоном на 64 і місце у неї вже другий рік як не закінчується.Дядьку, ось ти мене знаєшь багато років. Я нию? Кажу те що тобі не подобаєтся то інша справа. Іди собі й користуйся цяцькою з 64, але бач яка справа в тебе цяця не на 64. Отожбо й воно.
Аналогічно у мене, мама-пенсіонерка користується телефоном на 64 гБ з 2018 року (має фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, ватсап, тощо), і ще досі має 20+гБ вільної пам"яті. Тому, так, все залежить від профілю користування і налаштувань.Бач яка справа, я не пенсіонер і бюджетні телефони не купую вже давно. А у бабуся у мене чудово почуває себе з телефоном на 64 і місце у неї вже другий рік як не закінчується.
Пенс с новым андроид смартом начнет "трахать" тебе мозг уже на следующий день. Знаем, проходили.64 сейчас ни о чем. Упрешся в память и тебя твой пенс затрахает уже через полгода.
Мой 80-летний пенс начал ходить с новым андроидом 2/16 ещё до того,Пенс с новым андроид смартом начнет "трахать" тебе мозг уже на следующий день. Знаем, проходили.64 сейчас ни о чем. Упрешся в память и тебя твой пенс затрахает уже через полгода.
Є в мене Самсунг з одним гигом. Працює. Технично воно все буде працюватифон - кнопковий. І що - нормально той Телеграм