andreuskas
Заблокований
Вообще не вижу чтобы 685 процесор где-то был заявлен на этой серии. А что там после SM- xxxxxxx должно быть для такого процесора?
Можливо томущо мова прр 695...Вообще не вижу чтобы 685 процесор где-то был заявлен на этой серии...
Пардон, 695.Можливо томущо мова прр 695...Вообще не вижу чтобы 685 процесор где-то был заявлен на этой серии...
Та ні, існує він природіПардон, 695.Можливо томущо мова прр 695...Вообще не вижу чтобы 685 процесор где-то был заявлен на этой серии...
Вище в темі була дискусія, придивись до Моторола G32Що в підсумку зараз саме оптимальне тисяч за 6-7?
дві картки, глюків поменше і тд
Ніяких сверх бажань за такі гроші ясна річ не має
Може 8 тис
Тільки те що в нас можна купити, без Алі, і не б/в
Сколько телефонов за последние годы вы носили в сервис?орієнтувалась "в розрізі "забігу на довгі дистанції" наявність аксесуарів, сервісних центрів, підтримки виробника" в усьому
Сколько раз за последние годы ты попадал в автомобильные аварии? Пристёгиваешься?Сколько телефонов за последние годы вы носили в сервис?
Некорректне порівняння взагалі. У ДТП ти ризикуєш здоров'ям і життям.Сколько раз за последние годы ты попадал в автомобильные аварии? Пристёгиваешься?
Машина яйца в смятку размажет. Телефон особенно тот что обсуждали пойдешь и купишь.Сколько раз за последние годы ты попадал в автомобильные аварии? Пристёгиваешься?Сколько телефонов за последние годы вы носили в сервис?
Це метафора. Я теж не парюсь, але аргумент "не ламався - сервіс не потрібен" - дурний. Можна було привести приклад автоцивілки і поцарапаного бампера чи ще щосьНекорректне порівняння взагалі. У ДТП ти ризикуєш здоров'ям і життям.
Ось любиш ты перекручувати. Я казав "Непотрібен"? Він не головний фактор вибору.але аргумент "не ламався - сервіс не
Мені за останні декілька років довелося один раз звертатися в сервісний центр. Власне минулої осені потрібно було замінити розбитий дисплейний модуль на тещиному Redmi Note 5 Pro. І скажу, що був приємно здивований терміном ремонту. Близько 10 ранку здав, а о 18:00 в той же день забрав. Єдине, що потрібно було до ранку не знімати з телефону гумки, які стискають корпус з дисплейним модулем (щоб висохла проклейка). І при цьому був вибір з двох модулів, дешевшого і дорожчого, більш якісного. І це все у Франківську, і на доволі древню модель стартфону. Тому, як на мене наявність сервісних центрів і запчастин це важливо. В розрізі вище написаного можна констатувати наступне, наразі в Україні доволі швидко та без особливих проблем можна відремонтувати три бренди: Apple , Samsung та Xiaomi. Ціна, це вже інше питання.Сколько телефонов за последние годы вы носили в сервис?орієнтувалась "в розрізі "забігу на довгі дистанції" наявність аксесуарів, сервісних центрів, підтримки виробника" в усьому
Що за технологія? Двічі міняли дисплеї на різних виробниках, жодних гумок не було.Єдине, що потрібно було до ранку не знімати з телефону гумки, які стискають корпус з дисплейним модулем (щоб висохла проклейка).
Як на мене, так. Щоб рочки на 3 вистачило.Мінімум 6 гб брати потрібно?
Зараз 2/16Як на мене, так. Щоб рочки на 3 вистачило.Мінімум 6 гб брати потрібно?