Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
а чому не взяти знову Nokia
От прежней Nokia осталось только одно название.
Сам не знаю чем буду заменять 515 (аналог 301, только дороже) когда накроется.
О, у меня тоже 515, покупал на замену 301 :) Классный телефон. Жаль, последний на ява-платформе S40. Покупал 4 года назад в интернет-магазине за 3000 гривен.

Единственное, что огорчает, для меня просто жирнючий минус, так это плеер - как и в других моделях 2012-2013 годов, а также в Asha-серии полифония всего 32 тона (против 64 тонов в более старых моделях) и эквалайзер убрали. Про отсутствие выделенного музыкального чипа, как в X-серии и XpressMusic я и вовсе молчу :(

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Сегодня в ленте на Facebook обратил внимание на ZTE Blade V50 Design 8/256GB Black за 6499грн. от АЛЛО. Плюс подарок ZTE Blade L220 1/32GB Black. 😮 Кто пользовался данным аппаратом V50? И что вообще за эта компания ZTE? Мало отзывов, поэтому интересно. При выборе смартфона приоритет: память 8/256Gb, полноценный слот 2сим + карта памяти, ёмкость аккумулятора 5000mAh, быстрая зарядка, камера не менее 50МПа, стереозвучание приветствуется. Вот и выбирай ZTE Blade V50 Design 8/256GB Black 6499грн. или Motorola g32 8/256 Mineral grey за 6999грн. или всё-таки Xiaomi redmi note 12s 8/256Gb Onyx black за 7999грн.? 🤔

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
@Vovez, На Межі під одним з оглядів Моторол просили авторів передати в Леново прохання про сертифікацію. Обіцяли посприяти.

Пройшов вже рік! А ви хочете, щоб вони додали LTE (IMS) налаштування.

Місто
Kyiv
Сегодня в ленте на Facebook обратил внимание на ZTE Blade V50 Design 8/256GB Black за 6499грн. от АЛЛО. Плюс подарок ZTE Blade L220 1/32GB Black. 😮 Кто пользовался данным аппаратом V50? И что вообще за эта компания ZTE? Мало отзывов, поэтому интересно. При выборе смартфона приоритет: память 8/256Gb, полноценный слот 2сим + карта памяти, ёмкость аккумулятора 5000mAh, быстрая зарядка, камера не менее 50МПа, стереозвучание приветствуется. Вот и выбирай ZTE Blade V50 Design 8/256GB Black 6499грн. или Motorola g32 8/256 Mineral grey за 6999грн. или всё-таки Xiaomi redmi note 12s 8/256Gb Onyx black за 7999грн.? 🤔
Unisoc T606 процесор, 8ядерник початкового рівня. Дуже дешева плпатфорима.
Моторола все ж таки на Квалкомі, різниця між телефонами має бути більша за 500 грн...Може тому і подарунок ще олдин смартфон ююю

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Vovez, совершенно с вами согласен. Про это рассказали на YouTube в одном из роликов по обзору ZTE Blade V50 Design 8/256GB. Поэтому оставлю выбор между Motorola g32 8/256 и Xiaomi Redmi Note 12S 8/256. А то можно доэкономиться 🐸 и вылететь в трубу...

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
такий апарат у моєї співробітниці. Попросив на 10 хвилин, полазив по меню, поклацав, ну таке, звичайний смарт.
У нього процесор Mediatek Helio G96. Я вже багато років вважаю, що все ж таки Qualcomm Snapdragon набагато краще.
Раніше МТК це взагалі була біда - товариш в 2017 р купив собі в "АЛЛО" Nomi якраз на MTK. Так він і грівся і швидко розряджався.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Vovez, совершенно с вами согласен. Про это рассказали на YouTube в одном из роликов по обзору ZTE Blade V50 Design 8/256GB. Поэтому оставлю выбор между Motorola g32 8/256 и Xiaomi Redmi Note 12S 8/256. А то можно доэкономиться 🐸 и вылететь в трубу...
В минуле передноворіччя, мав намір взяти таку моторолу. Але вліз Алло зі свoїми плюшками-х..шками, і я взяв Tecno spark 8p. Не те щоб я був дуже незадоволений, але розчарування є.
"От взяв би моторолу..." :Olen:

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Андрюх@dp.ua, не спорю. Просто этот аппарат с максимальным набором функций, которые нужны мне и устраивают меня. Плюс относительно приемлемая цена. Надеюсь, ещё будут новогодние скидки. Недостатки есть в каждом аппарате. Если не секрет, каким смартфоном пользуетесь?
Post automatically merged:

Sanyok77, можно узнать какой у вас смартфон? Погуглю, почитаю характеристики.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Просто этот аппарат с максимальным набором функций, которые нужны мне и устраивают меня. Плюс относительно приемлемая цена. Надеюсь, ещё будут новогодние скидки.
Так чого тоді питати чужі думки? Подобається, то беріть і насолоджуйтесь користуванням.
Если не секрет, каким смартфоном пользуетесь?
Він у підпису. Досить часто загоряються говна в жопі купити новий смарт, а потім замислююсь - а нашо? Працює, свої функції виконує, що ще треба? Ось коли повністю сдохне, тоді і буду щось нове шукати.

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
RuslanMikhay я користуюсь своїм Moto G32 - вже більше року. Нарікань в цілому немає. Камерою користуюсь сфотографувати лічильник або документ. Відео не знімаю майже. Для ігор вистачає мені + стрімінг в Discord, але лише на Wi-Fi зв'язку (лише 2,4Ггц вдома). Зв'язок гарний, прикро що в перші 2-3 секунди розмови треба мовчати, тому що все одно тебе не почують з іншої сторони. Вібросигнал - слабенький, але краще ніж в Sony Xperia XZ1. Наразі занято 45 Гб (у тому числі 3,7 Гб система) з 128 Гб. Батареї хватає мені на 2-3 діб. Якщо не випускати з рук, то на кінець дня - більше 30 відсотків залишається.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Андрюх@dp.ua, не спорю. Просто этот аппарат с максимальным набором функций, которые нужны мне и устраивают меня. Плюс относительно приемлемая цена. Надеюсь, ещё будут новогодние скидки. Недостатки есть в каждом аппарате. Если не секрет, каким смартфоном пользуетесь?

Sanyok77, можно узнать какой у вас смартфон? Погуглю, почитаю характеристики.
А в подписи же есть.
Xiaomi Redmi 5 Plus
Xiaomi Redmi Note 8T 4/64
1702302627176.png
1702302638351.png

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Андрюх@dp.ua, я поэтому и в поиске аппарата, потому что мой смартфон lenovo k6 морально и физически устарел. Первые телефоны (например, SE k750i, Nokia 5230) брал, можно сказать, почти наугад. Сейчас хочу делать свой выбор более обдуманно. Вот и интересуюсь на форуме. Сейчас десятки производителей, попробуй сходу разберись...

reolad, а что за проблема с соединением, точнее связью первые секунды? Первый раз слышу такое. Надеюсь, это некритично. За Motorola g32 были нарекания за качество фото при слабом освещении и за качество wi-fi. К качеству вибросигнала также были вопросы. Но я думаю, цена-качество у данного аппарата соответствуют.

Останнє редагування:
Місто
Львів
За Motorola g32 были нарекания за качество фото при слабом освещении и за качество wi-fi
Купував малому цей апарат. Нарікань немає.
Собі взяв Motorola G54 12/256 - бомбезний апарат "на кожен день". До того користувався Redmi Note 11.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
За Motorola g32 были нарекания за качество фото при слабом освещении и за качество wi-fi. К качеству вибросигнала также были вопросы.
Фото в цілому норм.
вайфай і вібро теж без питань.
норм телефон, рекомендую

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
@reolad, а что за проблема с соединением, точнее связью первые секунды?
Навіть не маю уяви, але цей факт є як на G32 так і на G72. Зв'язок - є, але я так розумію що мікрофон не підключається не одразу до розмови, можливо це пов'язано із записом розмови, який навіть не активований в мене. Якість недоліки від стандартної дзвонілки Moto. Ось через "телеграм" немає такої проблеми.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Первые телефоны например SE k750i брал, можно сказать, почти наугад
офігєть, коли я купував К750і то це був стовідсотково усвідомленний вибір, бо це був найкращий телефон з камерою. незважаючи на дуже потужних модних конкурентів, тогочасні Nokia Motorola Siemens Samsung та інших, вони всі давали фотографії гіршої якості ніж Sony Ericsson.
взагалі, деякі оглядачі вважають Sony Ericsson К750і найвдалішим продуктом Sony Ericsson за всю історію компанії.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Налаштовував Motorola G54 5G знайомим. Треба було пошвидше все зробити. Цікаве що помітив: можна вимкнути 2G в звичайних налаштуваннях (не інженерне меню). Пишуть в меню, що 2G незахищений зв'язок тому можете вимкнути. Звичайно вимикати не став бо не собі налаштовував, треба без експериментів було безперебійний зв'язок знайомим забезпечити. Ну і eSIM підключив. Цікаво що на бюджетній Моторолі є eSIM а в більшості дорогих немає, тільки у флагманах (жлоби). Той eSIM мабуть копійчаної вартості, це як раніше NFC жлобилися додавати а зараз він всюди є. Ну і оболонка в Моторолі чистий Андроїд - для шанувальників... Як на мене, MIUI краще або можливо я просто звик.

Зверху