Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Дисплей IPS множить всі плюси на нуль... :rolleyes:
А це вже залежить від ступеня розбещеності кожного конкретного юзера. Як на мене - нормальний дисплей.
Я, наприклад, амолед дисплеїв не переношу. При купівлі смартфона для мене критерій - щоб дисплей був не амолед. Тому вони відфільтровуються по цьому параметру. І всім родичам, якщо просять мене допомогти із вибором, вибираю телефони за таким же принципом.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
raptor, я з 11 ябком ходив до останнього, саме чера айпіес матрицю. Передача кольорів там майже ідеальна

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Львів
Так і було, мінус 841 грн
Брав в ось цьому магазинчику:
Телефон досить непоганий, користуюся з жовтня 2023 року. Батарея - звір, ще не вдавалося розрядити за добу більше, ніж 40%.

Місто
Львів
Йому вже приблизно 1.5 роки, перевірений середнячок. На Алі 4/128 2 місяці тому був по 62$, 8/256 трохи дорожчий.
Імхо, в цьому бюджеті можливо краще вже б дивився в сторону M6 pro на Алі або на олх :rolleyes:

Space Cat

Заблокирован
Місто
.
Народ, а що скажете про телефон

Сьогодні товар дня. Як на свою ціну, вартий?
На вигляд, як Redmi Note 10
andriy_z, з 4 ГБ оперативки не варто брати, навіть якщо тобі будуть платити 62$
Головна відмінність - процесор
G95 vs G99

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
:rolleyes: всім родичам, якщо просять мене допомогти із вибором, вибираю телефони за таким же принципом.
Дивний підхід.. А якщо родичам більше подобається Амолед/oled ?
Чорний має бути чорним, а не як у ваших IPS...:LOL:

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Дивний підхід.. А якщо родичам більше подобається Амолед/oled ?
Нічого дивного. Ремонтопридатність і економія коштів перш за все. Родичі час від часу б"ють екрани телефонів. Це, мабуть, зараз тренд такий - всі (і не лише родичі, а всі поголовно, куди не глянь!!!) ходять із побитими екранами. Я ставлю їх перед вибором:
1. Телефон із амолед дисплеєм суттєво дорожчий, ніж з іпс. А вони хочуть подешевше...
2. Заміна битого амолед дисплея буде коштувати як пів телефона. І то не факт, що вдасться знайти і замінити, тоді доведеться купляти новий телефон.
Я не настирливо переконую, а розказую те, чого не скаже продавець. В результаті, родичі погоджуються на недорогий телефон із недорогими запчастинами. А хто не погоджується, то я не маю нічого проти, але він потім вирішує проблеми із ремонтом телефона самостійно, тобто без мене.

Чорний має бути чорним, а не як у ваших IPS...:LOL:
Я не настільки перебірливий. Мені пофіг. У мене темний - значить чорний!

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Точно так само, як заходить розмова про те, в який колір у жінки пофарбоване волосся. Кажу, та х/з... Для мене існує лише 3 кольори/відтінки жіночої зачіски: якась темна, якась світла, якась червона. 😬

• Like
Реакції: Alf

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мені пофіг. У мене темний - значить чорний!
Просто береш в руки апарати з двома типами дисплеїв і порівнюєш, тоді якось вже не дуже пофіг. Хіба за комфорт користування девайсом, з яким реально проводиш дуже багато часу, не варто заплатити трохи більше? Ну таке...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Просто береш в руки апарати з двома типами дисплеїв і порівнюєш, тоді якось вже не дуже пофіг.
Брав. Все-одно пофіг.
Хіба за комфорт користування девайсом, з яким реально проводиш дуже багато часу, не варто заплатити трохи більше?
Не проводжу дуже багато часу за телефоном. У мене для цього є комп.
Ну не подобається мені, що телефони з амолед дисплеями коштують вдвічі більше. Наприклад, за теперішню Моторолу я дав 8800 грн. За такі гроші амоледа з такими ж іншими параметрами, не купиш. А більше я не готовий платити. Бо жаба давить платити за те, на що пофіг.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Я зі своєї колокольні на тему екранів скажу так, у дружини мото ж 32 з айпіес і мені передача кольорів подобається більше, ніж на моєму 13про. Особливово, якщо вимкнути трутон, то взагалі яд)

Місто
Одесса
Так і було, мінус 841 грн
Брав в ось цьому магазинчику:
Телефон досить непоганий, користуюся з жовтня 2023 року. Батарея - звір, ще не вдавалося розрядити за добу більше, ніж 40%.

как камера себя показывает, волте, вовайфай есть там ?!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
6000 ips практично це 5100 амолед
Post automatically merged:

Якщо родичі дивляться фільми ютуб Амолед без варіантів.

Нічого дивного. Ремонтопридатність і економія коштів перш за все
Телефонів ips дуже мало, процесори інколи далеко не кращі, тому це гарний вибір тільки якщо є проблеми з очима. В інших випадках Амолед

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Хіба за комфорт користування девайсом, з яким реально проводиш дуже багато часу, не варто заплатити трохи більше? Ну таке
То вони так себе заспокоюють. Просто подивитися будь-який фільм трьох хвилин вистачить

теперішню Моторолу я дав 8800 грн. За такі гроші амоледа з такими ж іншими параметрами, не купиш
Poco x6 pro можна знайти десь за 9500 ну 10 000. Він набагато гірший по залізу?

Зверху