Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Ще у Мотороли й через 2 роки ємність аккума буде не гірше 85% (звісно, це мій досвід).
погугліл, цей застарілий мімакс має 6,44" екран, для вибору є моторола 6,56" екран. дивіться в офіційних великих мережах Motorola G24 Power 8/256Gb ціна 6000грнХочу заменить устаревший Xiaomi MiMax на подобный с андроид 10 или выше приблизительно такого же размера. Старый абсолютно всем устраивает, но перестали работать некоторые программы. Из предпочтений: нормальный дисплей, хорошая батарея и чтобы поменьше было встроенного мусора в системе, 5000-8000 грн.
31.10 відмовився на новій пошті від отриманні. 4 дні магазин не оформлював поверенення. Зателефонував 5.11 трошки посварився, оформили повернення. Потім 2 дні не забирали повернену посилку, знову зателефонував... Сьогодні забрали посилку та повернули кошти.В магазині realphone краще не купувати. Замовили там телефон Moto G54 (зробили скріншоти опису телефону, там було зазначено батарейку 6000). При отриманні виявилось що телефон з батарейкою 5000 та парт номер xt2343-2. Телефоную в магазин і кажу ви надіслали не той телефон. У відповідь ні це саме той телефон і на сайті у нас написано 5000 батарейка.
Я їм кажу в мене є скріншоти того що я замовляв, ви з поміняли інформацію вже після того як відправили замовлення.
А ну тоді відмовляйтеся від посилки, ми вам через тиждень кошти повернемо.
Купіть собі Xiaomi Poco M5S 8/256 чи Redmi Note 12S 6/128 на алі, через три дні буде 11.11 розпродаж за +- 5000 грн...Хочу заменить устаревший Xiaomi MiMax
G54 підозрілий процесор (немає Qualcomm)Moto g54 power 12/256 - 8498 грн
Moto g84 12/256 - 7999 грн
Яку модель краще взяти?
Підозра не впливає на роботу.G54 підозрілий процесор (немає Qualcomm)
Працює відмінно. Користуюсь понад рік - чудова робоча коняка, поміняю хіба як розіб'ю чи піду на дембель. Перший смартфон, який живе без профілактичних перезавантажень (зараз з моменту віімкнення показує 967 годин), хіба обнова прилітає. Чистий андроїд це практично, мінімум хламу, мінімум навантаження на систему в фоні.G54 підозрілий процесор (немає Qualcomm)
Екран не Амолед - для мене це вже назавжди головний мінус. Чорний - має бути чорнимG54 підозрілий процесор (немає Qualcomm)
Якщо не хочете G84 придивіться до G85 новий телефон який буде довше підтримуватись.Екран не Амолед - для мене це вже назавжди головний мінус. Чорний - має бути чорнимG54 підозрілий процесор (немає Qualcomm)![]()
Офіційний з гарантією G84 7999щодо цін:
зараз офіційний з гарантією G84 в великих мережах Фокстрот Комфі Розетка 8999 гривень,
в цей же час офіційний з гарантією G54 в тих самих мережах коштує дорожче 10К гривень
![]()
вони всі без ЗП?Офіційний з гарантією G84 7999щодо цін:
зараз офіційний з гарантією G84 в великих мережах Фокстрот Комфі Розетка 8999 гривень,
в цей же час офіційний з гарантією G54 в тих самих мережах коштує дорожче 10К гривень
![]()
![]()
Це варіант з 8-ми гіговою оперативоюОфіційний з гарантією G84 7999
этот без зарядного и оперативка 8 гиг.Офіційний з гарантією G84 7999щодо цін:
![]()
![]()