студент тобто мова про швидкість а не про покриття? Бо я прочитав як "покриття на порядок гірше".
Ціна. Ви зараз порівнюєте А55 з G55/75, які двічі дешевше.Не бачу переваг у моторів перед А55.
Я би брав там де amoled. Бо ваші сірі ips гірше для очей, імхо.Головне якісний екран для очей. В них в усіх наче екрани 120 герц і Full HD+
100% на амолед можу дивитись фильми 2...3 години, а от на плс більш ніж на 20хв. не хватає.Я би брав там де amoled. Бо ваші сірі ips гірше для очей, імхо.Головне якісний екран для очей. В них в усіх наче екрани 120 герц і Full HD+
Poco X6 або SamsungЩо би з цього порадили?
Xiaomi 12 Pro 12/256GB (Global Version)
Samsung A55 5G
Xiaomi Poco X6 12/256GB
Я андроїд може бути незручним? Це ж андроїддуже незручний (або незвичний) інтерфейс, можливо тому що я звик до Xiaomi.
кнопка включення во вайфай є. І перемикаєтьсяНеможливо вручну активувати VoLTE та VoWiFi.
В моєму випадку не було, Motorola G54.кнопка включення во вайфай є. І перемикається
S24, Exynos 2400. Якраз таки в процесорі не бачу нічого поганого. А от те що камера, як в бюджетного Xiaomi, це так.Якщо А серія Samsung то там процесор Exynos що погано.
Это серьёзно?камера, як в бюджетного Xiaomi, це так.
А є приклади фото для порівняння? Президент Південної Кореї вже трохи зашкварився там, зараз ще президент Самсунга побачить це, і теж дуже засмучений буде...що вона зливає моєму уже старенькому Xiaomi 12, ця думка змінилась.
А є приклади фото для порівняння?
Тут на S24 таке хєрове фото, що воно всім зливає, на S24 Ultra - вже мега-супер, невже така різниця реально??А є приклади фото для порівняння?Photo compare Samsung Galaxy S24 vs. Xiaomi 12 - GSMArena.com
www.gsmarena.com
Різниця між базовою моделлю і Ultra була завжди, але щось реально я дивлюсь на порівняння навіть із своїм s20 і s24 виглядає сумно. У s20 базовому і ultra різниця і близько не така.Тут на S24 таке хєрове фото, що воно всім зливає, на S24 Ultra - вже мега-супер, невже така різниця реально??
найкращі камери були є і будуть у двох компаній Apple iPhone та Google PixelЭто серьёзно?камера, як в бюджетного Xiaomi, це так.Я чёто считал что у флагманских самсунгов камеры лучше всех смартфонов. А тут такое
![]()
А тут я чітко бачу, що Сяомі смокче..))vitaminC, У дружини Iphone 13. На Xiaomi 12 фото кращі, особливо в умовах недостатнього освітлення.