Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:
Місто
Житомир
Телефон
Motorola G55
За G54 та G84 5G (версії 2023 року) ще минулого року писали, що підтримку, в тому числі по оновленню ОС продовжили на 3 чи 4 роки. Мені, зокрема, на G54 (новіша версія на 8 гіг оперативки та без зарядки в комплекті), сьогодні прилетів 15 андроїд, якось так.

Вкладення

• Screenshot_20250220-193513_Оновлення ПЗ Motorola.png
    Screenshot_20250220-193513_Оновлення ПЗ Motorola.png
    205 КБ · Перегляди: 25
Причина: Підтвердження оновлення
Останнє редагування:

SAT

©
Місто
044
Ніби 12 гіг - це флагман-флагман.
У Мене Мото g40 neo, у неї 12 Гб. Хіба це флагман?
Post automatically merged:

@SAT, пише, але з попередженням.
Я хочу, щоб без попереджень писало, інакше немає сенсу міняти шило на мило. Тому першим пунктом написав про запис розмов.
Хтось на форумі писав (не можу поки що знайти), що якийсь Samsung на Андроїді пише без попереджень.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Я хочу, щоб без попереджень писало, інакше немає сенсу міняти шило на мило. Тому першим пунктом написав про запис розмов.
Нема такого. Тобто, такою є політика Гугла, щоб було попередження. Якщо треба писати без попередження, то треба ставити сторонню дзвонилку не із Плеймаркета.
Хтось на форумі писав (не можу поки що знайти), що якийсь Samsung на Андроїді пише без попереджень.
Це, скоріш за все, може робити модель для китайського ринку, яка перепрошита народними умільцями під Гугл. Але ті перепрошиті телефони, все-одно, не позбуваються китайщини повністю.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung S25 + Mi6
Будь-який офіційний Samsung (для українського ринку) пише розмови без попередження в автоматичному режимі штатною дзвонилкою. В сім'ї три самси, що два позаминулорічні М33, що найсвіжіжий S25 - всі пишуть розмови "з коробки".

Вкладення

• Screenshot_20250220_230129_Call settings.jpg
    Screenshot_20250220_230129_Call settings.jpg
    77.7 КБ · Перегляди: 22
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Мабуть, у мене застаріла інформація щодо випадку із Самсунгами.
Але як вони зуміли обійти вимоги Гугла, х/з. Але це вже зовсім інша історія...

Місто
Одесса
зависит ещё какого региона прошивка, не помню про какую марку шла речь, но на индонезийской прошивке он писал без вопросов...

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung S25 + Mi6
Він за ціною виходить за 500 євро. За ціною підходить Samsung Galaxy S20 128 ГБ / 12 ГБ / 5G Чи є сенс переплатити за Samsung Galaxy S24 256 ГБ / 12 ГБ? Хоча S24 не набагато дешевший за S25.
Якщо хочеш флагман то шукай новий S23, його думаю можна знайти за +/- 25К, але наголошую виключно модель для українського ринку. Це якщо хочеш мати запис з "коробки" без "танців з бубном". Є також варіанти брати моделі для інших ринків, вони інколи суттєво дешевші і гратися зі зміною регіонів в налаштуваннях. За таких варіантів можна і на 24 серію замахнутися (вони виходять по ціні +/- ті самі 25К). Я для себе відкинув такі варіанти. Телефонами зазвичай користуюся довго (по 5-6 років). Взяв S25 по перед замовленню зі знижкою та Оплатою частинами на два роки і не парюся. З тим, як швидко знецінюються гроші - така купівля це свого роду індексація своїх майбутніх прибутків))

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung S25 + Mi6
Де брав і за скільки, якщо не секрет?
Брав по перед замовленню в Samsung Experience Store, версію на 12/512 за 44К (зараз ціна 48К). ОЧ на 25 платежів, + ще дали додатковий рік гарантії. Якщо пошукати то офіційну версію можна знайти і дешевше від 48К (за рахунок кешбеку, "Фішки", чи інших бонусних програм). Станом на зараз, офіційна версія 12/512 (SM-S931BZSHEUC) найдешевше вартує 42К, але це мабуть без можливості придбати через Оплату частинами. Ну і треба уточнювати наявність. В мене от товариш наважився придбати, а топових версій на 12/512 в офлайні ніде в наявності немає, треба замовляти і чекати. "Сіряки" можна взяти трохи дешевше, але це вже зовсім інша історія (в плані гарантії, оновлень, локалізації інтерфейсу, агрегацій). Хоча разом з тим, при наявності прямих рук - "все робиться".

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: SAT
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung S25 + Mi6
@freud, А что с автономностью в S25, много где пишут, что очень слабо?
З мого особистого досвіду, автономність це дуже суб'єктивне питання. Зокрема, в моєму випадку все наступним чином. У мене, в силу різних обставин, життєва необхідність у одночасному використанні двох телефонів. Тому, у користуванні завжди виключно компакти. На даний момент це власне S25 та Xiaomi MI 6. По якості покриття, що вдома, що на роботі антена стабільно 1-2 поділки (80 %часу), але зважаючи на умови, якість голосу та швидкість інтернету я вважаю добра. Краща за МІ 6, на рівні Xiaomi MI Note 3 (в нього з прийомом сигналу все дуже добре, це для мене еталон). Профіль використання: дзвінки (в середньому 1 год. на кожний телефон) мессенджери (сигнал, ватсап), офісний пакет (ворд, ексель, гуглтаблиці, пдф), навігація (Вейз, Мапи ЦЗ, ще пару спеціалізованих сервісів через браузер),трохи Ютубу та подкастів при вимкненому екрані, соцмережі мінімально (трітер, тредс), форуми, в основному читаю (редфорум, ХDA, 4ПДА) і ніби все. Також, варто зазначити, що телефони (S25 i MI 6) ідентично налаштовані в плані застосунків, акаунтів та номерів телефонів (сім пари стоять). Набираєш коди на клавіатурі (змінюєш активні картки) і отримуєш ідентичний другий телефон зі всіма номерами, застосунками та аккаунтами (за винятком Сигналу, у випадку з ним неможливо використовувати один акаунт на двох пристроях). На телефонах увімкнута темна тема і загалом виходить в середньому по 2-2,5 год роботи екрана на кожному апараті за добу. Заряджаю їх також раз на добу, до 80 %, тільки в разі крайньої потреби до 100%. Батарея в МІ 6 поміняна 1,5 року тому на якісний аналог (виробник Leehene ,здається). Скрін з AccuBattery на S25 додаю нижче. Висновки робіть самі, але мене все більш ніж влаштовує.

Вкладення

• Screenshot_20250221_105700_AccuBattery.jpg
    Screenshot_20250221_105700_AccuBattery.jpg
    179.5 КБ · Перегляди: 21
Зверху