Там ще додатково ставиться internet speed monitorВ рядку стану немає,
В налаштуваннях галочку відповідну постав "Показувати вхідну/вихідну швидкість" (на панелі повідомлень).В рядку стану немає, в сповіщеннях є...
Поставлена, на панелі повідомлень є. В верхньому рядку стану немає.В налаштуваннях галочку відповідну постав "Показувати вхідну/вихідну швидкість" (на панелі повідомлень).В рядку стану немає, в сповіщеннях є...
Спеціально спробував на свому ZTE Nubia Neo 5G, поставилося, проблем не помітив.Інтернет спід монітор з 4пда версія 22 року, стара,
Мабуть, цю хвилю потрібно якось перенести в тему "Софт для Андроїд".Щось я здається якусь хвилю флуду почав в темі ))
У мене на старому Сяомі 8Т, і на теперішній Моторолі є, все показує. Шукай у себе в телефоні, може сповіщення заблоковані, чи ще щось.Поставлена, на панелі повідомлень є. В верхньому рядку стану немає.

А нову, сучасну версію із плеймаркета ставив?Інтернет спід монітор з 4пда версія 22 року
Я впевнений що це телефон блокує цю інформацію. Потрібно знайти це налаштування. Для прикладу, на моєму Vivo, необхідно обрати таке налаштування, бо в інших випадках не відображає.на панелі повідомлень є. В верхньому рядку стану немає.

Перевір ось це налаштування:Поставлена, на панелі повідомлень є. В верхньому рядку стану немає.
Переглянути вкладення 73853

У мене на старому Сяомі 8Т, і на теперішній Моторолі є, все показує. Шукай у себе в телефоні, може сповіщення заблоковані, чи ще щось.Поставлена, на панелі повідомлень є. В верхньому рядку стану немає.
У мене воно тут включається:
Переглянути вкладення 73854
А нову, сучасну версію із плеймаркета ставив?Інтернет спід монітор з 4пда версія 22 року

Я на своїх Xiaomi (Redmi 4 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi Note 8T) спеціально вивів цей індикатор як ознаку, що передача даних працює.В мене зір далеко не гострий, але іноді корисно бачити з якою швидкістю у даний момент завантажуються файли. Також іноді буває коли передача даних увімкнена, а ці циферки не з'являються. Тоді розумію, що інтернет не працює.Бо інформативність дрібоньких циферок, що ще й динамічно змінюються, для мене особисто близька до нуля. (Хоча не виключаю що комусь з гострим зором вони знадобляються)