Re: Выбор телефона (общая тема)
Е-е-е, народ, ви все звалили в одну купу. Я говорив про місце встановлення програм, а не місце, де зберігаються фотки. Читайте уважно!
Про програми, повторюю: є програми, які можна ставити\переносити на карту пам"яті, а є, які мають бути лише в пам"яті телефона, бо навіть якщо їх перенести на карту пам"яті спец. софтом, то вони не будуть працювати.
Добавлено через 5 минут
Ну у меня алькател из подписи, можно в настройках телефона поменять внутренюю память с внешней карточкой местами, в результате фактически программы переносятся на карточку... Гдето встречал, что есть прога которая делает то же самое.
А це вже називається "финт ушами". В мене також є телефони, де реалізована така можливість. Причому, в двох телефонах я це робив сам через модифіковане рекавері, а один телефон купив в інтернет-магазині (правда, перед купівлею, зв"язався з технічним працівником цього магазину, і попросив його зробити це). З заводу жоден телефон не йде із можливістю міняти пам"яті місцями. Якщо таке є, то це продєлки місцевих кулібінів, які навчились правити ядро Андроїда, або робити відповідні рекавері.