если не вникать в то, что пишут, то как минимум один вариант есть, это не обновлять прошивкуЗ останніми оновленнями у людей перестали працювати сервіси Гугл і самого сяомі. Принаймні щось таке пишуть на 4пда...
если не вникать в то, что пишут, то как минимум один вариант есть, это не обновлять прошивкуЗ останніми оновленнями у людей перестали працювати сервіси Гугл і самого сяомі. Принаймні щось таке пишуть на 4пда...
Ну...такий собі варіант, погодьтесьесли не вникать в то, что пишут, то как минимум один вариант есть, это не обновлять прошивку![]()

Ну як купив свій телефон з 8 мяу і 7 Андроїд. Тепер мяу в мене 9 і Андроїд 8.1 , на днях має вийти мяу 10...Що дійсно не треба було оновлювати?!)))) При тому, що по відгуками на форумі китайські прошивки досить глючні на ці апарати, як і російські. Тому народ фігачить тестпоінти і намагається "намахати" китайців, прошивають глобальну прошивку. От китайці і образилися...Я ж вважаю, що ліпше передплатити папу сотень гривень і брати Глобал апарат. Причому прошивають ліву прошивку ще продавці різних там Алі експресів, а такі апарати при оновленні по ОТА потім зазвичай ловлять бутлуп.Матвєй, если все работает - зачем обновлять?
Якщо препарат глобальний, то ризикувати зазвичай не доводиться. Максимум, що перед обновкою прочитати профільний форум на 4пда...У мене смарт на 8 андроїді став набагато плавніше робити, збільшилася кількість оперативки вільної...покращилася робота жестів, звук в навушниках став краще...розділення дисплею...вікно у вікні...арт Х по блютус...Сам муі 9 став набагато веселіше, а 10 взагалі продумана, як на мене....Матвєй, я купил Шарп с седьмым, 8-ка вышла, вроде даже проблемы порешали. Но как то не горю желанием обновляться. В чем смысл? Обновление ради обновлений? Мне от смарта надо звонки/смс, браузер, карты, музыка, офисное по, кое-какие бухгалтерское, кино посмотреть, и много ещё чего. Если все это работает, то рисковать, что что-то перестанет работать, я не буду.
ліпше передплатити папу сотень гривень і брати Глобал апарат.
Ну то вже інша справа...Для мене важливіше оновлення і робота всіх сервісів...Ну і лте бенди там вроді не всі доступні в цдма моделях. Я інтером не користуюся, тому мені вас не зрозумітиНавіщо він мені потрібен, той глобал, коли не підтримує Інтертелеком?

Здравствуйте.Обязательные пункты
Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
5а на Снапесмотрю на Redmi 6a. Есть что-то интересное в таком же ценовом сегменте?
7+ на 32 Gb это нормально