ZTE V5 K3DX-V5G 78$Процессоры МТК часто грешат повышенным тепловыделением, в итоге устройство греется и батарея садится быстрее.
Берите смартфон с процессором Snapdragon, желательно 625 или выше.
Как по мне оптимальная звонилка.
ZTE V5 K3DX-V5G 78$Процессоры МТК часто грешат повышенным тепловыделением, в итоге устройство греется и батарея садится быстрее.
Берите смартфон с процессором Snapdragon, желательно 625 или выше.
А HiSilicon Kirin 960 хороший проц?
Квалкомм, Курин, Эплопроцы "Ашки".А какой нормальный?
Апарат бомбезний і не дорогий. Недоліків не виявлено. Всій сім"ї такі покупляв. Всі задоволені. Інтертелеком працює.Покритикуйте или похвалите Xiaomi Redmi Note 4X 4/64GB
Дорого. Якби втричі дешевше - то оце саме воно!Апарат бомбезний і не дорогий.
Останній раз я купляв Редмі Ноут 4х за 2800 грн. Якщо це дорого, то я навіть боюсь подумати, а скільки має бути, щоб було дешево. Зрештою, в кожного своя міра дороговизни, ціну я озвучив, а кожен нехай сам вирішує.Дорого. Якби втричі дешевше - то оце саме воно!![]()
4/64GB? Где покупал?Останній раз я купляв Редмі Ноут 4х за 2800 грн.
Nokia N8Підкажіть телефон з діагоналлю не більше 4 дюймів і хорошою камерою
Nokia N8
если у тебя выбор из "раритетов", то в таком бюджете я бы лучше купил Nubia Z17 lite 6\64, за Интер без понятия, но очень необходимый [MENTION=1862]Maxxx[/MENTION] NFC там естьПокритикуйте или похвалите Xiaomi Redmi Note 4X 4/64GB
Десь 1,5к. Але навряд чи зі мною хтось погодиться, бо у цьому плані завжди "суцільне непорозуміння".Якщо це дорого, то я навіть боюсь подумати, а скільки має бути, щоб було дешево.
а чего не 500 грн или 50 грн?Десь 1,5к.
в сім'ї є саме SEшка, працює нормально, зручно носити в кишені, ним користується старший син вже більше року.5s або se
С таким экраном и более менее нормальной начинкой, конечно нету.А щось свіжіше??
Руководствуясь исключительно принципом разумной достаточности.а чего не 500 грн или 50 грн?