Слот под одну симку ? То есть сим и есим?Взяв дружині в розстрочку мото G85. Знлений колір..вигляд просто шикарний. Пізніше відпишу як він в роботі і що там з вольтою)
Слот под одну симку ? То есть сим и есим?Взяв дружині в розстрочку мото G85. Знлений колір..вигляд просто шикарний. Пізніше відпишу як він в роботі і що там з вольтою)
Тоже присматриваюсь к этой модели. Опиши потом как там камеры, сделай пару-тройку тестовых фото, ну и что по VoLTE, VoWi-FI.Взяв дружині в розстрочку мото G85
Покрутив в магазині 20 хв. Поклав на стіл свій G54 і поряд G75. Не зважаючи на ґабарити, приємно лежить в руці, думав буде надто великий. Екран суттєво яскравіший, врубав обидва на максимум, і біліший. Камеру випробовував на ціннику - чіткість при хорошому освітленні +/- та сама, я не фотодрочер, точніше не скажу. Мені сподобався, як робоча лопата - взяв би на заміну G54.Moto g75
Я в Алло забирав покупку в їхній точці видачі, то ж і подивився поки була можливість. Ніби 9999.@Riznychenko, яка ціна була?
Moto g75 отзывы есть? Обзоры все смотрю проплачены сильно
Ніби 9999.
У мене таке ж. Зразу ж оновився. З оновленням привезли тумблер для включення vowifi на Водафоні. Тумблера volte так і не привезли.До попереднього питання про терміни підтримки Moto G54 - сьогодні на версію Power 12/256 прилетів 15-й Андроїд.
И сразу вспоминаю Самсунг, где когда-то покупал в 2012 наверное, обещали обновление Андроид, а в итоге всех кинулиДо попереднього питання про терміни підтримки Moto G54 - сьогодні на версію Power 12/256 прилетів 15-й Андроїд. Телефон брав в жовтні 2023 з 13-м, обіцяли спочатку максимум одне оновлення ОС, потім таки не збрехали про продовження підтримки моделі на декілька років
До попереднього питання про терміни підтримки Moto G54
Також обновився, все норм, жодних негативних вражень. Тільки-от питання: раніше блутуз вмикав зі шторки одним тапом, тепер це цілий квест - шторка, тапнути блутуз, вмикнути в вікні, що з'являється. Якось можна повернути вмикання одним тапом?У мене таке ж.
Це для того зроблено, щоб користувачі зайвого разу не смикали той блютуз.. Хай собі працює постійно, чим заважає? Зараз купа пристроїв - tws, годинники, бт має бути 24/7 увімкнено.тепер це цілий квест
дивно, де це так покращили?До попереднього питання про терміни підтримки Moto G54Також обновився, все норм, жодних негативних вражень. Тільки-от питання: раніше блутуз вмикав зі шторки одним тапом, тепер це цілий квест - шторка, тапнути блутуз, вмикнути в вікні, що з'являється. Якось можна повернути вмикання одним тапом?У мене таке ж.
В вчорашньому А15.дивно, де це так покращили?
В G84 було з самого початкуз'явилася можливість розширення пам'яті (не пам'ятаю, чи це було на попередній прошивці)
це один з найважливіших критеріїв вибору телефону.До попереднього питання про терміни підтримки Moto G54 - сьогодні на версію Power 12/256 прилетів 15-й Андроїд. Телефон брав в жовтні 2023 з 13-м, обіцяли спочатку максимум одне оновлення ОС, потім таки не збрехали про продовження підтримки моделі на декілька років