Користуюсь edge 50 pro повністю задоволений, якщо потрібна менша діагональ придивіться до edge 50 neo16Е більший за 16. Не підходить
Є ще мотороли Е50. Наскільки вони юзабельні?
Користуюсь edge 50 pro повністю задоволений, якщо потрібна менша діагональ придивіться до edge 50 neo16Е більший за 16. Не підходить
Их бин.є тут користувачі Соньок?
На нові моделі там цінники космос, офіційно не постачають в Україну, тому гарантійне обслуговування під питанням, а так телефони гарні, в них є якась ізюменка, сам фанат Соні, але при зрівнянні цін перевагу отримав айфон. Як писав Optimus, ще на оновлення системи вони забивають.Чи є тут користувачі Соньок? Знайомий ретроград непогано відгукується про Хренія 1.
А мене трішки дратує екран "водопад". Хоча дружижа і донька користуються без проблем.Користуюсь edge 50 pro повністю задоволений, якщо потрібна менша діагональ придивіться до edge 50 neo16Е більший за 16. Не підходить
Як писав @Optimus, ще на оновлення системи вони забивають.
Ну так основна вимога - невеликий апарат. Награвся вже в гаджетоманію. Потрібен виключно компактний засіб зв'язку і навігації.Он конечно не такой маленький, как Гнусмас S24-25
Додавай - для тебе. Я до Ондроїда не можу звикнути ніяк, але ж користуюсь і не роблю таких заяв))Айфон и удобство - вещи плохо совместимые.
Та ну, Макс. Если я так напишу ещё подумают что это не айфон неудобный, а я криворукий. Зачем мне это?Додавай - для тебе.
В мене навпаки- робочий іфон, звикнути не можу. Фотки і відео хороші, так. Але все інше дуже мені не зручне...Додавай - для тебе. Я до Ондроїда не можу звикнути ніяк, але ж користуюсь і не роблю таких заяв))Айфон и удобство - вещи плохо совместимые.
Це що саме? Бо в додатках, якими всі користуються, все однакове. В ios дуже зручно, як на мене, частина що відповідає за дзвінки/ повідомлення, до неї саме в андроїді не можу звикнути, таке воно сумне, невеселе і неюзабельне.все інше
Комплекс?я криворукий. Зачем мне это?
Порада : вибирати щось нове з кремній-вуглецевім акумулятором.
Якщо не помиляюсь, то одним з головних недоліком таких акумів є те, що вони швидше втрачають ємність (деградують) з часом ніж літієві.Наразі серед головних недоліків Si-C-акумуляторів, ймовірно, виявиться ціна на смартфони, оснащені ними, оскільки у найближчі роки вони з’являтимуться переважно у флагманських гаджетах.
YouTube-канал TechDroider провёл тест автономности смартфона OnePlus 13T, сравнив возможности флагманского «компакта» с iPhone 16 Pro Max, Xiaomi 15 Pro, Google Pixel 9 Pro XL, Samsung Galaxy S25 Ultra и OnePlus 13S. Несмотря на скромные габариты, гаджет обошёл именитых конкурентов в соревновании на выносливость.Порада : вибирати щось нове з кремній-вуглецевім акумулятором.Якщо не помиляюсь, то одним з головних недоліком таких акумів є те, що вони швидше втрачають ємність (деградують) з часом ніж літієві.Наразі серед головних недоліків Si-C-акумуляторів, ймовірно, виявиться ціна на смартфони, оснащені ними, оскільки у найближчі роки вони з’являтимуться переважно у флагманських гаджетах.
Ultra просто кошти заніс?Тройку призёров открыл Xiaomi 15 Ultra
а що покажуть всі ці тести через 6-12 міс?лидером рейтинга оказался OnePlus 13T продержавшийся 13 ч 42 мин благодаря ёмкому аккумулятору на 6260 мАч.