Місто
Львів
Власники Айфонів - то секта
Та не так вже категорично :)
Я б більше за віком та статтю розрізняв. Тінейджеркам айфон - це як повітря, а як подорослішає, заміж вийде - то вже й андроїд цілком може задовільнити.
А розумні хлопці ще й тінейджерства здатні андроїдами обходитися.
Тим більше що там ігор більше, ще й крякнуті можна ставити :)

Місто
Киев
Неплохое чудо в Индии начали продавать

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Друзі, Poco X3 NFC дружини виявився достатньо надійним телефоном, але прийшла пора його змінити бо треба щось нове :)
Що порадите?
Бюджет десь до 13-15к
Бажано не голий Android.
Камера середньої якості влаштує, оперативи бажано від 12, внутрішньої - від 256.
Я б порадив свій улюблений Huawei, але по-перше офіційно не продається, по-друге - досвід з гуглами це для гіків тіпа мене.
Може якісь акції наразі є?
Як колись із ZTE у Алло.
Короче цікавлять поради :)

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Бюджет десь до 13-15к
цікавлять поради :)
інструкція як в Україні купувати новий телефон:
телефон повинен якісно виконувати основні функції. телефон повинен справно працювати протягом декількох років. телефон повинен функціонувати одразу після виймання з коробки. ця інструкція не враховує та жодним чином не стосується будь-яких ігор на телефоні.
1. якщо потрібен телефон з iOS тоді купуйте Apple iPhone
2. купуйте Motorola з чіпом Qualcomm і екраном без мерехтіння
3. купуйте Motorola або Samsung
4. купуйте сяомі салямі редмі релмі поко опа хуавей
5. купуйте телефони з отриманням паперового фіскального чеку в офіційних великих юридичних особах
Foxtrot одна з юросіб ТОВ "ФТД-РИТЕЙЛ" код ЄДРПОУ 43890029 статутний капітал сотні мільйонів;
Comfy одна з юросіб ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД" код ЄДРПОУ 36962487 статутний капітал декілька мільйонів;
Rozetka одна з юросіб ТОВ ОТК "ЄВРОПЛЮС" код ЄДРПОУ 30217001 статутний капітал пів мільйона;
Vodafone одна з юросіб ТОВ "ВФ РИТЕЙЛ" код ЄДРПОУ 41457291 статутний капітал сотні мільйонів;

6. купуйте у ФОП Івобобул Зорян Шкірякович та/або китайських аліекспресах
7. зберігайте чек, гарантійних талон, документи про покупку, коробку від телефону
8. зберігайте хоча-б чітке фото документів в надійних місцях, в хмарному сховищі, абощо.

*примітка
найкраща зйомка відео телефоном - Apple iPhone найновіший
найкраще фотографування телефоном - Google Pixel найновіший

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Alex, якщо протягом такого часу задовольняв Поко, то бери Poco X7 Pro, й оболонка буде звична, й у вимоги якраз вписується, гарний варіант за свою ціну

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Короче цікавлять поради :)
тут продають з зярядним у комлекті..
Post automatically merged:

Ще як варіант, та чисто для порівняння з серії : а раптом сподобається .... ))

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: GAS

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Дякую, але моторолами "наївся" ще з епохи x-force (turbo 2), "джедайських мечей" на дисплеї та usb, який відпадав тричі і ремонтувався лише паяльником. Бо у мотороли клепки не вистачило зробити змінну платку usb або хоч шлейф.

Місто
Kyiv
Зараз Мотороли зовсім інші ніж ті що були раніше. Та й дуже дивують якістю та підтримкою. Але все одно треба брати що душа бажає то я так пишу просто щоб звернути увагу що ці телефони ок (починав з Мотороли startac, 3388, була e350 також :)

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Что сейчас достойный и интересный конкурент самсу s25/26 из китайцев? Из официалов кроме poco f8 ultra особо и не вижу ничего

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Alex, после Poco Моторола жене может не понравиться. Лично я после Xiaomi никак не могу привыкнуть. Особо не хватает нормального клонирования приложений.

Про поддержку. У близкой знакомой Poco M6 Pro неожиданно для меня уже получил Андроид 16 . Я на своем Moto G85 ещё жду.

Місто
Днепр - Полтава
Что сейчас достойный и интересный конкурент самсу s25/26 из китайцев? Из официалов кроме poco f8 ultra особо и не вижу ничего
Xiaomi 15. 5 марта будет год, как юзаю, норм аппарат, видно, что занимаются его ПО.
Сам сейчас стоял перед выбором: купить жене (на наш 20 летний юбилей свадьбы) Xiaomi 15 или Samsung S25? Таки всё-таки решил остановиться опять на Сяо. Как выше писали, когда привыкаешь к оболочке, потом тяжело переходить на другую. Есть 2-м смартом Мотор edge 40. Ничего плохого говорить не хочу, но он другой, не лежит к нему душа 🤷

Останнє редагування:
Зверху