Будь ласка, порадьте смартфон ціною ~7000 грн для людини старшого віку. Ідеально, 8 ГБ пам'яти, контрастний екран, довгограюча батарея.
Як я розумію, тільки Сяомі можливі в цьому сегменті?..
А шо не так з Мото?после Poco Моторола жене может не понравиться
Самсунг я купив раніше, можливо поспішив, але тепер як єА як же "єдиний бренд, продукцію якого можна вважати гідною - OnePlus"?Спробував багато брендів, але тепер визначився, основний Samsung s 25 plus
дружина також ніби звикла до оболонки (4,5 роки на Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE), але вона все одно якась інша у Xiaomi 15T Pro... Хоча і там і там HyperOS. Не змогла розібратись, як ставити мелодії на дзвінок (обрала Музика за замовчуванням, а там нічого немає, довелось в інтернеті шукати як вимкнути це "за замовчуванням" бо постійно відкривало порожнє сховище). Потім наче налаштувала "не турбувати", а телефон все одно звуком повідомляє про нові повідомлення... В результаті не дуже задоволена (а я ж казав (с), що треба було самс брати...Сам сейчас стоял перед выбором: купить жене (на наш 20 летний юбилей свадьбы) Xiaomi 15 или Samsung S25? Таки всё-таки решил остановиться опять на Сяо. Как выше писали, когда привыкаешь к оболочке, потом тяжело переходить на другую.
Ага, оце теж бісить на моєму 14Т, але тільки від ТГ зі звуком приходять. Доводиться вручну ставити "без звуку" перед сном, а вранці знімати. При тому, на попередньому 12Т "Не турбувати" коректно працювавначе налаштувала "не турбувати", а телефон все одно звуком повідомляє про нові повідомлення
Xiaomi Redmi 15Будь ласка, порадьте смартфон ціною ~7000 грн для людини старшого віку.
Ось через таких дрібних але неприємних косяків відмовився від xiaomi, до цього був xiaomi 12, віддав дитиніАга, оце теж бісить на моєму 14Т, але тільки від ТГ зі звуком приходять. Доводиться вручну ставити "без звуку" перед сном, а вранці знімати. При тому, на попередньому 12Т "Не турбувати" коректно працювавначе налаштувала "не турбувати", а телефон все одно звуком повідомляє про нові повідомлення
Всем спасибо за советы. Из предложенных вариантов выглядит наиболее интересно. Единственное, я не видел, чтобы он официально продавался. Хотя на украинской версии сайта моторолы девайс есть.А шо не так з Мото?после Poco Моторола жене может не понравиться
Дивлюсь на Signature, по характеристикам цікавий аппарат, в Україні офіційно представлений.
З Алі може бути Moto G100 pro.Будь ласка, порадьте смартфон ціною ~7000 грн для людини старшого віку. Ідеально, 8 ГБ пам'яти, контрастний екран, довгограюча батарея.
Всем спасибо за советы. Из предложенных вариантов выглядит наиболее интересно. Единственное, я не видел, чтобы он официально продавался. Хотя на украинской версии сайта моторолы девайс есть.А шо не так з Мото?после Poco Моторола жене может не понравиться
Дивлюсь на Signature, по характеристикам цікавий аппарат, в Україні офіційно представлений.![]()
>Qualcomm 685Xiaomi Redmi 15