Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Будь ласка, порадьте смартфон ціною ~7000 грн для людини старшого віку. Ідеально, 8 ГБ пам'яти, контрастний екран, довгограюча батарея.

Як я розумію, тільки Сяомі можливі в цьому сегменті?..

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Будь ласка, порадьте смартфон ціною ~7000 грн для людини старшого віку. Ідеально, 8 ГБ пам'яти, контрастний екран, довгограюча батарея.

Як я розумію, тільки Сяомі можливі в цьому сегменті?..

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Місто
Франкфурт
Спробував багато брендів, але тепер визначився, основний Samsung s 25 plus
А як же "єдиний бренд, продукцію якого можна вважати гідною - OnePlus"?
Самсунг я купив раніше, можливо поспішив, але тепер як є

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Сам сейчас стоял перед выбором: купить жене (на наш 20 летний юбилей свадьбы) Xiaomi 15 или Samsung S25? Таки всё-таки решил остановиться опять на Сяо. Как выше писали, когда привыкаешь к оболочке, потом тяжело переходить на другую.
дружина також ніби звикла до оболонки (4,5 роки на Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE), але вона все одно якась інша у Xiaomi 15T Pro... Хоча і там і там HyperOS. Не змогла розібратись, як ставити мелодії на дзвінок (обрала Музика за замовчуванням, а там нічого немає, довелось в інтернеті шукати як вимкнути це "за замовчуванням" бо постійно відкривало порожнє сховище). Потім наче налаштувала "не турбувати", а телефон все одно звуком повідомляє про нові повідомлення... В результаті не дуже задоволена (а я ж казав (с), що треба було самс брати... :) )

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
наче налаштувала "не турбувати", а телефон все одно звуком повідомляє про нові повідомлення
Ага, оце теж бісить на моєму 14Т, але тільки від ТГ зі звуком приходять. Доводиться вручну ставити "без звуку" перед сном, а вранці знімати. При тому, на попередньому 12Т "Не турбувати" коректно працював

Місто
Франкфурт
наче налаштувала "не турбувати", а телефон все одно звуком повідомляє про нові повідомлення
Ага, оце теж бісить на моєму 14Т, але тільки від ТГ зі звуком приходять. Доводиться вручну ставити "без звуку" перед сном, а вранці знімати. При тому, на попередньому 12Т "Не турбувати" коректно працював
Ось через таких дрібних але неприємних косяків відмовився від xiaomi, до цього був xiaomi 12, віддав дитині

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
после Poco Моторола жене может не понравиться
А шо не так з Мото?
Дивлюсь на Signature, по характеристикам цікавий аппарат, в Україні офіційно представлений.
Всем спасибо за советы. Из предложенных вариантов выглядит наиболее интересно. Единственное, я не видел, чтобы он официально продавался. Хотя на украинской версии сайта моторолы девайс есть. :unsure:

Місто
Львів
Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
после Poco Моторола жене может не понравиться
А шо не так з Мото?
Дивлюсь на Signature, по характеристикам цікавий аппарат, в Україні офіційно представлений.
Всем спасибо за советы. Из предложенных вариантов выглядит наиболее интересно. Единственное, я не видел, чтобы он официально продавался. Хотя на украинской версии сайта моторолы девайс есть. :unsure:

Місто
Киїі
Я бы не списывал Redmi 15 совсем в минус — у него своя аудитория, и для базовых задач он вполне тянет

Зверху