- Місто
- Львів
Можливо. Але, це ніяк не відміняє факту, що RS офіційно постачались.Можливо
Можливо. Але, це ніяк не відміняє факту, що RS офіційно постачались.Можливо
Юзаю цю саму модель з листопада 24-го року. Не помічав відвертого підтуплювання.такого чтобы "изкоробки" - такого не было, обновления дело не улучшают.
Тобто офіційний партнер Мотороли АЛЛО барижит "сірими" телефонами?
більшість Моторол які продавались в Алло (як і в інших крупних маркетах) йшли з буквами UA. Але Алло розбавляє моделями RO, RS.Всі моделі, які потрапляють через офіційного постачальника, мають канал оновлення "східна європа", виробництво для сербського ринку (RS).
Навіть краще ніж звична. X3 NFC останнє що отримав - MIUI 14, в X7 вже буде з HyperOS 2, в згодом і 3-4.Alex, якщо протягом такого часу задовольняв Поко, то бери Poco X7 Pro, й оболонка буде звична, й у вимоги якраз вписується, гарний варіант за свою ціну
Ось таку підбірку моделей ціною 7-8к я відібрав для тітки, покритикуйте, будь ласка:Будь ласка, порадьте смартфон ціною ~7000 грн для людини старшого віку. Ідеально, 8 ГБ пам'яти, контрастний екран, довгограюча батарея.
Як я розумію, тільки Сяомі можливі в цьому сегменті?..
Користується моя донька і купа знайомих. Один колега 3 таких на сім'ю купив різних кольорів. Брав за 6000 грн. Говорить, що за таку ціну очікував гіршого. Та й взагалі, нарікань ні у кого немає.Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB
думаю, що це ще довго не буде актуально... навіть не перевірявknedlyk, у всех есть поддержка 5g ?
інші значно гірші...- Moto Edge 50 fusion 8/128
- Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB
Можете уточнити, чим саме гірші?..інші значно гірші...- Moto Edge 50 fusion 8/128
- Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB
Можете уточнити, чим саме гірші?..
Прожористі процесори, ips матриці, низька яскравість, виріз в екрані,- Xiaomi REDMI 15 8/256GB
- Samsung Galaxy A17 8/256GB Super AMOLED
- POCO M7 8/256GB
Не рекомендую! В мого меншого він. Глючить з коробки! Довелося згадувати молодість і подавати заявку на розблокування, та ставити ЛОС. Я б голосував за моторола. По ній відгуки хорошіXiaomi Redmi Note 14 8/256GB
Гаразд, а які із Сяом, Поків та Редмі можете порадити?Не рекомендую! В мого меншого він. Глючить з коробки! Довелося згадувати молодість і подавати заявку на розблокування, та ставити ЛОС. Я б голосував за моторола. По ній відгуки хорошіXiaomi Redmi Note 14 8/256GB
Чого?взагалі б з сяомі не рекомендував звязуватись