Взагалі нічого!
Взагалі нічого!
Ну якщо важко ввести в адресу DNS 10 букв, але не важко 1000 разів писати це на форумах, тоді я безсилий.Реклама, це біда у xiaomi плюс сира прошивка, я ні на чому не наполягаю, але xiaomi не раджу, а те, що запропонували вище, можна розглянути до покупки
Недоробка прошивки виражена в дрібних багах, наприклад не у всіх додатках працює звук повідомлень, флагмани xiaomi стоять на рівні А брендів і за такі гроші вводити ці 10 цифр я не готовий, але це вирішує кожен для себеНу якщо важко ввести в адресу DNS 10 букв, але не важко 1000 разів писати це на форумах, тоді я безсилий.Реклама, це біда у xiaomi плюс сира прошивка, я ні на чому не наполягаю, але xiaomi не раджу, а те, що запропонували вище, можна розглянути до покупки
Х.з. в чому виражається сирість ОС.
Он, iOS 26 теж "сирувата" кажуть. А 17 серію треба ще примудрилися вихопити в бажаних кольорі/пам'яті.
Ну за флагмани й рекламу в них я нічого сказати не можу. В магазинах клацав субфлагман 15t Pro й поза минулорічний 14, там реклами не було. Можливо, на вітрині її вимикають.флагмани xiaomi стоять на рівні А брендів і за такі гроші вводити ці 10 цифр я не готовий
У тебе був, а у людей не було ніколи.Я вже тут відписувався раніше. Був Xiaomi 12, абсолютно ніякої реклами.