Місто
Львів
Обзор подивився.
Виходить що це нонейм виробник, але наче зроблений для t-mobile usa, відповідно є сподівання (?) на нормальну якість.

Якість заліза?
Проц Qualcomm SM6450 Snapdragon 6 Gen 1 (4 nm) наче добрий, але всі ті убер фічі типу юсб 3.0 чи безпровідної зарядки для мене не дуже переконливі, бо не те, щоб і треба.

Пошарився на 4пда та Алі, наче можна знайти скло та чохол до телефона.

Амолед дисплей не буде вижигати очі?

Що по esim + nanosim? Робочий варіант, щоб телефон був двухсімним?

У кого які думки по телефону?

Зроблений для T-Mobile — це одразу червоний прапорець. Можна отримати телефон, який буде працювати лише із SIM-картою того оператора, для якого він зроблений. І якщо виникне потреба розблокувати завантажувач, то тут такої можливості немає.

Місто
Львів
yahoo, ну нащо тобі зайві проблеми? Якщо треба недорого, візьми якусь ЗТЄ Нубію. Воно хоч на смартфон буде схоже.
До речі, ZTE nubia Z60 Ultra для мене теж непоганий варіант, по вимогам проходить, хоча є декілька багів. Але дорогий.

Місто
Франкфурт
Місто
Львів
Якщо вас влаштовує китайська прошивка, то немає проблем
Справа не в китайській прошивці, а в тому, що смартфон середнього (нижче середнього) рівня матиме дуже пристойні характеристики. Надіюсь, таку практику підхоплять інші виробники.

Місто
Lutsk
Телефон
Pixel 8pro/SGS20
Матвєй, перепрошую (може не дуже по темі) - ШІ доволі адекватно пояснив теорію відчутності 20-го бенду. Але наскільки незручним воно на практиці виявляється? Цікавить саме практика використання.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Якщо не особливо мандрувати з ним, то відсутність 20 бенду наврядчи хтось відчує, бо він у нас не використовується. Принаймні на сьогодні. А з агрегаціями в бюджетних смартфонах і так зазвичай не дуже.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
От всі тут хають Сяомі. В мене наразі Xiaomi 14T 12/512 (вкотре наголошую - ніякої вбудованої реклами ніде не має), не влаштовує автономність, думаю поміняти. Основні вимоги - вартість до 30 тис грн; підтримка українських/європейських частот і агрегацій; VoLTE без "танців"; випущений 2025-2026; не гірше за основними параметрами за мій телефон (камери, 512 пам'яті, звук, загальна швидкодія), але з кращою автономністю; ОС - Андроїд. І окрім Xiaomi 17T, бачу альтернативою лише Motorola Edge 60 Pro, (або майбутній Motorola Edge 70 Pro Plus) - але в них заокруглений екран, що мені геть не до вподоби. Готовий був навіть на трохи гірший проц, чи трохи повільнішу пам'ять - але не знайшов. І виходить, що як би не обсирали Сяомі - в певних сценаріях він таки топ за свої гроші. Може, я впустив якісь варіанти?

Місто
Франкфурт
Андрiй Коваленко, а різниця в бендах на китайцях нікого не турбує?
Саме це я маю на увазі, а також багато іншого
Post automatically merged:

Якщо вас влаштовує китайська прошивка, то немає проблем
Справа не в китайській прошивці, а в тому, що смартфон середнього (нижче середнього) рівня матиме дуже пристойні характеристики. Надіюсь, таку практику підхоплять інші виробники.
Я чудово зрозумів вашу думку, але дуже сумніваюся

Місто
Львів
Саме це я маю на увазі, а також багато іншого
Я чудово зрозумів вашу думку, але дуже сумніваюся
У вас прикол такий залишати незавершену думку: "а також багато іншого", "але дуже сумніваюся".
Сформулюйте чітко своє бачення, можливо комусь з користувачів буде корисним ваш пост. Та й мені цікаво, що погано в китайці та китайській прошивці, яка без компа адаптується під гугл.

Зверху