GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Moto G56 5G vs Redmi Note 14 5G
Тут Мото, бо трохи краще проц та автономність, IPS екран для багатьох в плюс, фізичний датчик наближення (що досить важливо). Проти Хонора - такі самі аргументи, окрім датчика, але в Хонора краще основна камера. Проти Мотороли - найменша підтримка оновлень виробником

Особисто я серед цих трьох радив би Моторолу, якщо не важливі оновлення

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Главное, почему спрашивал - они же все три +/- одинаковы в плане надежности/особенностей использования? Нет какого-то косяка, который я пропустил, бегло читая обзоры?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Особисто я серед цих трьох радив би Моторолу, якщо не важливі оновлення
Щодо Мотороли, то там, мабуть, не найменша, а найбільша підтримка оновлень виробником. Ось журнал оновлень мого Мотора.
І так від самого виходу телефона. Кожних 1,5-2 місяці. Принаймні, для моєї моделі.

Вкладення

• 1000015865.png
    1000015865.png
    248 КБ · Перегляди: 18
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Главное, почему спрашивал - они же все три +/- одинаковы в плане надежности/особенностей использования? Нет какого-то косяка, который я пропустил, бегло читая обзоры?
Можу сказати за свою Моторолу: налаштував і забув. Жодного косяка не бачив, відколи купив.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 16 Pro Max
Місто
Житомир
Телефон
Realme C85
Також за Моторолу, але якщо є можливість, брав би краще модель G57 5G Power: новіша модель, батарея на 7000.. З мінусів (хоч для кого як) - відсутність слоту для карт пам'яті та друга сімка - є-сім.

Зверху