Вибір монітора

Місто
Львів
sanyo, чому саме Samsung? Там зараз мабуть доступний тільки Samsung Essential S3, але є певні запитання щодо кріплення.
Я декілька постів вище рекомендував Lenovo- доволі збалансований по ціні/якості, можливо гляньте до нього.

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Та якось вже тяне до цієї марки,вона в мене 15 років була.Так дійсно теж при пошуку потрапляв на модель з проблемами з кріпленям.Та в мене ще проблеми з підключенням до компа будуть.Там немає hdmi..Це походу перехідник треба..

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
sanyo, чому саме Samsung? Там зараз мабуть доступний тільки Samsung Essential S3, але є певні запитання щодо кріплення.
Я декілька постів вище рекомендував Lenovo- доволі збалансований по ціні/якості, можливо гляньте до нього.
Дякую за пораду,щодо вибору монітора.Підкажіть щодо старої відеокарти де немає сучасного роз'єма.Там тільки D-Sub (VGA) на компі.Щоб підключити сучасний монітор з hdmi до мого компа треба VGA → HDMI активний конвертер.Як так зрозумів по іншому ніяк...

Місто
Львів
sanyo, на жаль не підкажу, але думаю в такому випадку зображення буде дещо спотворене. Можливо, за вартість конвертора краще взяти якусь стареньку недорогу відеокарту з HDMI для цього компа :rolleyes:

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Купив Монітор Lenovo R24s.Але меню самого монітора просто жах.Мені треба переключитися на hdmi,в мене dp не підтримується але це зробити практично не реально.На тій кнопці(він же джойстик)кнопка з різними діями в т.ч кнопку Ок треба давити по середині.Але це не виходить,просто по кругу бігає вибір:input,dp,hdmi
п.с допомогла перезагрузка компа.Краще потім користуватися Lenovo Display Control Center

Причина: доповнення
Останнє редагування:
Місто
Львів
sanyo -може якийсь заводський дефект з кнопкою? Брав теж для hdmi виходу, навіть не пригадую щоб перемикав- монітор автоматом одразу визначив з коробки порт під‘єднання.

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
В цілому все добре,але просто з першого підключення,навіть при тому,що auto switch imput був включений не запрацював.Це потім після пошуку в мережі,порадили перезагрузити комп,тоді все ок.Але кнопа ок це треш в меню.(Можливо це в мене якийсь брак)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Монітор Lenovo N27Q (2560*1440) робить і наче все ок, але схоже є вибагливим до джерел живлення.
Раніше монітор не захотів працювати з старим ПК та відеокартою Radeon RX 550 4GB HDMI.
А зараз раптом відмовився працювати, якщо у ланцюгу живлення (навіть опосередковано) задіяно зарядну станцію, у якої є проблеми у роботі (імовірно інвертора).
При обох випадках симптоми одні й ті самі: монітор спочатку блимає, а потім вимикається.

Раніше у випадку з ПК і відеокартою, думав, що то якась проблема з драйверами, і тоді так не зміг тоді вирішити проблему сумісності.
Зараз же від зарядної станції інші пристрої працюють, а цей монітор - ні.

Останнє редагування:

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Купили в офис два монитора MSI MP273Q E2, оба подключены в одном кабинете к одной и той же линии электропитания и в неё же включен холодильник (какой-то небольшой Indesit). При отключении компрессора холодильника один монитор тухнет на 5-10 секунд, а второму хоть бы хны. Чудеса...

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Optimus, в мене на кухні стоїть монітор Benq 22'(використовується як ТВ з андроїд-свистком ), то коли вмикають чи вимикають світло в ванній, то він тухне на пару секунд :)

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
один монитор тухнет на 5-10 секунд, а второму хоть бы хны. Чудеса
Якщо поміняти монітори місцями, бажано залишивши на місці всі 4-и шнурки, то є шанс здивуватися ще більше..

Місто
Житомир
Купили в офис два монитора MSI MP273Q E2, оба подключены в одном кабинете к одной и той же линии электропитания и в неё же включен холодильник (какой-то небольшой Indesit). При отключении компрессора холодильника один монитор тухнет на 5-10 секунд, а второму хоть бы хны. Чудеса...
Була точно така ж проблема у батьків з телевізором і андроід боксом, вирішилася заміною hdmi кабелю на якісніший

Останнє редагування:
Місто
Odessa
а на мониторы те что розетка тянет с европы стоит обращать внимание, кто-то брал такое ?

Зверху