Вибір музичних колонок для дому

Місто
Днепр
Всю жизнь слушал музыку через комп на обычных колонках. Недавно раздобыл домашний кинотеатр 5.1 Pioneer XV-DV333. И я был очень сильно удивлен как теперь зазвучала привычная для меня музыка, я услышал НЧ. Даже не так- Я УСЛЫШАЛ НЧ!
И теперь я хочу купить еще лучше колонки чтобы слушать музыку, только я в этом ничего не понимаю
Например домашний кинотеатр это одно а музыкальные колонки это другое? И чтобы слушать музыку надо брать 2 большие колонки? а саб?
Вобщем жду ваших советов

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Найгірше те, що баси навіть на середній гучності розповсюджуються по всій конструкції будинку. І за пару поверхів ти не чуєш звуку, а лише вібрацію, яка дратує. А ти не знаєш звідки це йде.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Найгірше те, що баси навіть на середній гучності розповсюджуються по всій конструкції будинку. І за пару поверхів ти не чуєш звуку, а лише вібрацію, яка дратує. А ти не знаєш звідки це йде.
А якщо саб розмістити на спеціальній звукоізолюючій конструкції - гумові ніжки, пенопласт, войлок тощо?

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
И чтобы слушать музыку надо брать 2 большие колонки?
Краще купи собі гарні навушники, з сусідами буде меньше клопоту.
Навпаки. Великі колонки дисциплінують сусідів: їхні діти менше бігають та їздять на самокатах по квартирі, сусіди намагаються тихіше обробляти бурштин, влаштовують менше гулянок вночі (бо спати колись треба) и т.п.

Зверху