Діод с конденсатором перевір, якщо діод пробитий також гріти не буде так як то схема примножувача, запобіжників там 2.запобіжники в нормі. Транс як перевірити? Там 2-4 кВЧому магнетрон? Запобіжники всі перевірив? ВЧ транс працює?
Діод с конденсатором перевір, якщо діод пробитий також гріти не буде так як то схема примножувача, запобіжників там 2.запобіжники в нормі. Транс як перевірити? Там 2-4 кВЧому магнетрон? Запобіжники всі перевірив? ВЧ транс працює?
А може бути 3 ) Наприклад в деяких Самсунгах.запобіжників там 2.
конденсатор, запобіжники обидва - норма, а як діод перевірити мультиметром (пробував на продзвон - непродзовнюється)? пробував перевірити як на цьому відео (з 1хв.40с)Діод с конденсатором перевір,
конденсатор, запобіжники обидва - норма, а як діод перевірити мультиметром (пробував на продзвон - непродзовнюється)? пробував перевірити як на цьому відео (з 1хв.40с)Діод с конденсатором перевір,
але не зрозумів, він вимірює опір діода спочатку один щуп до корпусу мікрохвильовки прикладає, а інший до діоду і показує 40МОм, а потім прикладає щупи з обох кінців діода і показує 40МОм і каже, якщо поміняти щупи місцями прикладання до діоду, то нічого не має показувати. Так як правильно все таки перевірити діод ? у мене в обох випадках показує (ел.мультиметр) 0.L
І стосовно перевірки конденсатора, на тому відео, автор каже, що при вимірюванні опору покази повинні зростати (збільшиватися) поступово, а в мене навпаки - починають падати (зменшиватися)
наче все робоче по діагностиці. Так а що стосовно ковпачка магнетрона - впливає форма та розмір отвору ковпачка на щось чи можно брати з любим ковпачком ?конденсатор, запобіжники обидва - норма, а як діод перевірити мультиметром (пробував на продзвон - непродзовнюється)? пробував перевірити як на цьому відео (з 1хв.40с)Діод с конденсатором перевір,
але не зрозумів, він вимірює опір діода спочатку один щуп до корпусу мікрохвильовки прикладає, а інший до діоду і показує 40МОм, а потім прикладає щупи з обох кінців діода і показує 40МОм і каже, якщо поміняти щупи місцями прикладання до діоду, то нічого не має показувати. Так як правильно все таки перевірити діод ? у мене в обох випадках показує (ел.мультиметр) 0.L
І стосовно перевірки конденсатора, на тому відео, автор каже, що при вимірюванні опору покази повинні зростати (збільшиватися) поступово, а в мене навпаки - починають падати (зменшиватися)ну а в останньому весь ремонт
Я с "убитого" магнетрона в обязательном порядке снимаю колпачек, поэтому в запасе имеются разных конфигураций. Рекомендуется ставить по форме, как "родной", но не думаю, что это так критично.
колпак, это антенна. Для измерительного прибора, для приемопередающей аппаратуры, форма и размер этого "колпака" будет иметь большое значение. В некоторых случаях решающее. В данном случае, нам надо генерируемую магнетроном энергию, на одной, стабильной частоте, передать в волновод.
читав це також, і ще подивився цього ютубера@Себастьян Перейро,
Я с "убитого" магнетрона в обязательном порядке снимаю колпачек, поэтому в запасе имеются разных конфигураций. Рекомендуется ставить по форме, как "родной", но не думаю, что это так критично.колпак, это антенна. Для измерительного прибора, для приемопередающей аппаратуры, форма и размер этого "колпака" будет иметь большое значение. В некоторых случаях решающее. В данном случае, нам надо генерируемую магнетроном энергию, на одной, стабильной частоте, передать в волновод.Колпачек антены магнетрона.
Конференция по ремонту электронной аппаратуры. Место встречи лучших русскоговорящих специалистов. Схемы, справочники, документация, советы мастеров.monitor.espec.ws
Мені попадались кадри де розказували з чого зробити самому якщо немає де взяти, так що не думаю що то важно який там ковпак, сам ремонтував не одну але з проблемами магнетронів не стикався.читав це також, і ще подивився цього ютубера@Себастьян Перейро,
Я с "убитого" магнетрона в обязательном порядке снимаю колпачек, поэтому в запасе имеются разных конфигураций. Рекомендуется ставить по форме, как "родной", но не думаю, что это так критично.колпак, это антенна. Для измерительного прибора, для приемопередающей аппаратуры, форма и размер этого "колпака" будет иметь большое значение. В некоторых случаях решающее. В данном случае, нам надо генерируемую магнетроном энергию, на одной, стабильной частоте, передать в волновод.Колпачек антены магнетрона.
Конференция по ремонту электронной аппаратуры. Место встречи лучших русскоговорящих специалистов. Схемы, справочники, документация, советы мастеров.monitor.espec.ws
тому питання лишилось)
які були основні причини нерозігріву їжі ?сам ремонтував не одну
Невідповідність ковпака призведе до збільшення коефіцієнту стоячої хвилі, тобто збільшиться потужність, яка втрачається. Це може призвести до зменшення реальної потужності нагріву і розсіювання відбитої енергії і обгорянню того самого ковпачка.Мені попадались кадри де розказували з чого зробити самому якщо немає де взяти, так що не думаю що то важно який там ковпак
В основному биті діоди, раз попадала з закороченим трансом десь шило від високого в такому випадку рішив не ремонтувати так як транс плюс доставка і робота то можна файне бу взяти з Європи, новим не дуже йму віри коли вони легкі як пір'я я про трансформаторні здибав такі, в швагра пробило конденсатори на магнетронів і таке було.які були основні причини нерозігрівання їжі ?сам ремонтував не одну
чого це? ковпачок я ж не окремо збираюсь міняти, а у зборі з магнетроном, тобто якщо новий магнетрон буде з ковпачком із шестикутним отвором, то ця антена буде узгоджена з випромінювачем цього магнетронаНевідповідність ковпака призведе до збільшення коефіцієнту стоячої хвилі, тобто збільшиться потужність, яка втрачається. Це може призвести до зменшення реальної потужності нагріву і розсіювання відбитої енергії і обгорянню того самого ковпачка.
різниця не в ціні - ціна у них однакова, просто магнетрона з таким ковпачком як у мене не має в наявностіХочеш, щоби працювало надійно - обирай той, що був. Хочеш зекономити - бери дешевший, але будь готовий, що довго не проживе.
Ой я ж тобі писав, що той магнетрон котрий ти купив там вже все узгоджено, тільки яка його потужність то тре глянути в тирнеті.чого це? ковпачок я ж не окремо збираюсь міняти, а у зборі з магнетроном, тобто якщо новий магнетрон буде з ковпачком із шестикутним отвором, то ця антена буде узгоджена з випромінювачем цього магнетронаНевідповідність ковпака призведе до збільшення коефіцієнту стоячої хвилі, тобто збільшиться потужність, яка втрачається. Це може призвести до зменшення реальної потужності нагріву і розсіювання відбитої енергії і обгорянню того самого ковпачка.
Post automatically merged:
різниця не в ціні - ціна у них однакова, просто магнетрона з таким ковпачком як у мене не має в наявностіХочеш, щоби працювало надійно - обирай той, що був. Хочеш зекономити - бери дешевший, але будь готовий, що довго не проживе.
Ти такий взяв?? Бачив їх багато виходить зладу.по різному пишутьтільки яка його потужність то тре глянути в тирнеті.
В мене на 6-ть пластин, а то, що я взяв - на 7м
так. але в іншому магазині. У мене саме такий стояв - GALANZ 24FB-610AТи такий взяв??
на ютубі чув від одного, що в нього багато саме таких неробочихБачив їх багато виходить зладу.
Я також те бачив, через що і питаютак. але в іншому магазині. У мене саме такий стояв - GALANZ 24FB-610AТи такий взяв??
Post automatically merged:
на ютубі чув від одного, що в нього багато саме таких неробочихБачив їх багато виходить зладу.