Вибір пилососу (пилосос пилосмок порохотяг пылесос)

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Germany
А нафіга? Тобі потрібне "чисте" повітря на виході ?
Мені потрібен потік повітря, щоби раз на півроку видути пилюку. Балончики і компресор не підходять.

не знаю про какие баллончики идёт речь, но мне типа так же раз на пол года нужно, а может и реже и покупать ради такого что-то стоящее не сильно возбуждало...

не знаю зачем, но купил за 4 гривны и уже когда держал в руках дошло, что можно же просто воздух накачать...

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, я брав рік тому таку модель. Було дорожче, бо тільки з'явились. Але девайс себе давно окупив. Вже є потужніші (180000 та 200000rpm), з різними насадками. Шукати по запиту turbo fan та відгукам.

Цікава штука. Але тиск зовсім дитячий.
Видути порох з компа/решіток повітропроводів в авто/щілин металопластикових вікон якраз ок.
А ось пісочок або листя вже буде під питанням.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Думав, ти про чистити доріжки біля хати) Видути листя з дренажу - чому ні? Можливо тільки використати додатково трубку/ шланг потрібного діаметру, щоб направити весь потік у отвір.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Які вуличні? Просто видути листя з під лобового скла в дренажних нішах.
На любой шиномонтажке за 10грн дадут тебе дунуть под давлением 8-10атм. Выдует все что хочешь.
Зачем для этого что-то покупать, если выдувать надо раз в год

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
шиномонтаж в квартирі
Автівка в квартирі зберігається? Вона не їздить?)) Якщо задача видути листя з дренажу:

Просто видути листя з під лобового скла в дренажних нішах.
То можна під'їхати на шиномонтажку / заправку і дунути потужним компресором. Спочатку мова йшла про використання замість балончиків із стиснутим газом, ось така дуйка дає потік потужніше, ніж балончики, і не гірше, а то й більше за пилосос із зворотнею тягою.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо задача видути листя з дренажу:
Це одна із задач. Чому всі лише за одну задачу вчепляться і педалюють її?
Ну і їхати щоразу на шиномонтаж 10 кілометрів, щоби видути сміття з під лобовухи, таке собі задоволення.

Спочатку мова йшла про використання замість балончиків із стиснутим газом, ось така дуйка дає потік потужніше, ніж балончики, і не гірше, а то й більше за пилосос із зворотнею тягою.
Хєр там. Ця пердулька забезпечує тиск 10 г сили на см2. А самий слабенький пилосос дає тиск більший в 10 разів.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хєр там. Ця пердулька забезпечує тиск 10 г сили на см2. А самий слабенький пилосос дає тиск більший в 10 разів.
Не міряв у г/ см кв, але був досвід користування саме для чистки системнтих блоків від пилу великим пилососом Керхер із зворотнім видувом, можу порівняти - міні-дуйкою це робити швидше і ефективніше. Хіба що акум сідає, і більше пари забитих вщент пилом блоків ефективно не почистиш.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
А какие еще задачи ежедневные чтобы не заморозить деньги в устройстве которое будет валяться и юзаться раз в несколько месяцев в лучшем случае? ИМХО проще 10грн потратить на монтаже.
на шиномонтаж 10 кілометрів
Их сейчас как грибов через каждые 2-3км даже в городе.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А хтось юзає отакий циклон? Штука не зовсім і дешева (поодинці 16 та 22, а разом 36$). Відосікі справляють враження - але хотілось би реальних відгуків...
В мене хоч і томас з аквабоксом-аквафільтром, але він не завжди справляється з важкими випадками (по типу будівельний пил може летіти в хепа ітп)

Вкладення

• 1746194746161.png
    1746194746161.png
    81.2 КБ · Перегляди: 16
Зверху