Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Що шановне панство скаже про Teclast T60? 12", Unisoc T616, 8/256, 8000 mAh.

Потрібен здебільшого для серфінгу та перегляду фільмів.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
а если по факту приедет кирпич...
а если завтра война... а, черт...
Сейчас или в момент заказа? Родственница с доставкой в Германию заказала, с учетом налогов получилось ~110 ойро, доставка в течение двух недель. Можно было в Одессу и потом перевозчиком, получилось бы примерно 95. Но дольше ждать, через перевозчика в среднем + 10 дней, и сколько бы до Одессы шло - неизвестно. Еще нюанс - планшет пришел распакованным и без зарядного, я посмотрел обзоры - да, есть такой грешок за китайцами, разукомплектовывают для достижения максимально низкой цены.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Сержи, 10" против 12", разрешение экрана сильно хуже, процессор проще, памяти обоих типов меньше, дороже и доставка в германию остается за скобками. И время доставки из Украины сопоставимо с временем доставки из Китая. Смысл?
Nfc в таблета есть ?
нет, а зачем? Платить в магазинах?

Місто
Чернигов
Только что нашли этот потрясающий товар на AliExpress. Взгляните!
грн.6,822.47 | Blackview Tab 60 планшет на Android 13, восемь ядер, экран 128 дюйма, 6 ГБ + 8,68 ГБ
Дивлюсь такий планшет. Чи підходять його частоти для работи в Україні?

Місто
Чернигов

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

fiunigo

Заблокирован
Місто
Львів
allaliu, з опису цього планшету:
FDD B1/B3/B7/B8/B20 TDD: B40

А в тирнеті пише що: "якщо ви хочете купити якийсь пристрій щоб він підтримував усі українські частоти LTE - у специфікації такого приладу повинні підтримуватися частоти 4G LTE-FDD B1/B3/B7/B8"

Тобто підходить.

Досить міцний середнячок!
Так вони всі там такі зараз. Я не знаю ані кращих "неймів", ані гірших ноунеймів.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
Привет! Кто-нибудь использует клавиатуру для iPad, такую или похожую? Интересует удобство использования.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я використовую схожу блютузну універсальну (він+андр+ябл) 10" клаву-тачпад з планшетом. Виходить майже ноут. З незручностей - це не ноут, екран не відкинеш на потрібний кут, і взагалі він тільки один, клава окремо, таб із чохлом окремо - іноді розлітаються в різні сторони))

Зверху