Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 6
ECOPAD 11 на амазоні за $140 (з купоном). Хтось щось знає про цей девайс? Чи це повний нонейм?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Rucha, чёт дорого. На olx за 4500-5000 грн. teclast t50 с таким же экраном, процом, объемом оперативной и постоянной памяти. И я не вглядывался, но, по-моему, даже дизайн похож.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Треба якісний планшет надовго на подарунок. Вірогідно епл чи самсунг. Дивлюся на Air 2022 128, наче вже з М1 та type-c, норм вибір? Звичайний айпад перший вибір, але 64 Гіга несерйозно, а 256 не треба і коштує майже як вищезазначений air

Місто
Чернигов
Треба якісний планшет надовго на подарунок. Вірогідно епл чи самсунг. Дивлюся на Air 2022 128, наче вже з М1 та type-c, норм вибір? Звичайний айпад перший вибір, але 64 Гіга несерйозно, а 256 не треба і коштує майже як вищезазначений air
Замовляли на Ebay Samsung galaxy tab s7+. Другий рік у користуванні-нарікань немає. Фіз. пам'ять 128 Гіг+карта пам'яті.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якось 865й снеп не дуже корелює з "надовго". Тоді можна і Xiaomi Pad 6 з 870 взяти. У користуванні теж більше року і нарікань немає.
Але "на довго" на разі вимагає, як на мене, мінімум "8 gen 1"(або евівалент). А це і правда або tab s8/s9 або ipad. Ну є ще Xiaomi 6 Pro, але він тільки для китайського ринку і на подарунок, як на мене, це погана ідея, бо пєрдолінг там починається з покупки, бо треба міняти прошивку
Плюс з контексту мова ніби як йде про 11''.

Місто
Kyiv
Якщо ігри не на 1у місці - зверніть увагу на самсунг s9fe, - досить позитивні враження і не за всі гроші світу!

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Если есть возможность то Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Да модель не новая но он еще очень долго будет устаревать. Я купил маме поставил рут и немного поюзал. Планшет очень классный хоть он и бу но внешне этого вообще незаметно. Покупал в этом магазине Рекомендую

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я, якщо чесно, не бачу сенсу в андроїд-планшетах по ціні аналогічного айпаду. Аппстор для айпаду набагато цікавіше, все інше +- схоже для моїх потреб

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я, якщо чесно, не бачу сенсу в андроїд-планшетах по ціні аналогічного айпаду
Той випадок, коли єдиний плюс андроід планшетів - ціна і піратські кінотеатри у вигляді додатків а не дрочі із сайтами.
Але для того щоб дивитись кінце з планшету і не потрібен супер потужний планшет. А якщо потрібні серйозніші задачі - ipad очевидний вибір. Але знов таки до певної межі, бо усякі iPad Pro коштують вже дуже близько до Sufrace Pro, а це вже повноцінний ноут який можна використовувати як планшет, а iPad про усе ж сильно обмежений по софту, порівняно з віндою.

Місто
Львів
Користуюсь вже 8 років Ipad Air 2 в режимі серфінгу і соц. мереж. Якби не 16 Гб пам'яті, яка вічно забивається і батареї яка тримає зараз вже значно менше- міг би й далі на ньому сидіти (нічого не гальмує, не тупить, якість картинки- супер). Але віддавати зараз за новий 12 тис. грн. не бачу особливого сенсу, мабуть перейду на Lenovo з Алі.

Зверху