Та будь який)) ОЗП 4+, Диск 64+для просмотра фильмов?
Та будь який)) ОЗП 4+, Диск 64+для просмотра фильмов?
Я б додав ще IPS/OLED екран, бо MVA і тим більше TN - то біль. Але може то я зажрався.Та будь який)) ОЗП 4+, Диск 64+
Цікаво, а такі планшети наразі існують?бо MVA і тим більше TN - то біль.
Замовляли на Ebay Samsung galaxy tab s7+. Другий рік у користуванні-нарікань немає. Фіз. пам'ять 128 Гіг+карта пам'яті.Треба якісний планшет надовго на подарунок. Вірогідно епл чи самсунг. Дивлюся на Air 2022 128, наче вже з М1 та type-c, норм вибір? Звичайний айпад перший вибір, але 64 Гіга несерйозно, а 256 не треба і коштує майже як вищезазначений air
Якось 865й снеп не дуже корелює з "надовго". Тоді можна і Xiaomi Pad 6 з 870 взяти. У користуванні теж більше року і нарікань немає.Samsung galaxy tab s7+.
"Надовго" різне буває. Якщо гратися в нові іграшки, то може й так, але уточнення не було.Якось 865й снеп не дуже корелює з "надовго"
Якщо ігри не на 1у місці - зверніть увагу на самсунг s9fe, - досить позитивні враження і не за всі гроші світу!Треба якісний планшет надовго на подарунок. Вірогідно епл чи самсунг. Дивлюся на Air 2022 128, наче вже з М1 та type-c, норм вибір? Звичайний айпад перший вибір, але 64 Гіга несерйозно, а 256 не треба і коштує майже як вищезазначений air
Той випадок, коли єдиний плюс андроід планшетів - ціна і піратські кінотеатри у вигляді додатків а не дрочі із сайтами.Я, якщо чесно, не бачу сенсу в андроїд-планшетах по ціні аналогічного айпаду