- Місто
- Полтава-Сіті
у актуальных Lenovo со связью , WiFi нет проблем ?
в p11 gen2, є проблема, десь раз в пару місяців не може підключитися до віфі, не бачить мереж зовсім, повзунок віфі вмикається і сам потім вимикається, допомогає тільки перезавантаження. на пда писали, що сервіс знає про цю проблему і вона скоріше за все апаратна, бо навіть оновлення андроіда до 14 версіі проблему не прибралоу актуальных Lenovo со связью , WiFi нет проблем ?
сервис лет 8 знает про (спорадически возникающие похожие) проблемы их железав p11 gen2, є проблема, десь раз в пару місяців не може підключитися до віфі, не бачить мереж зовсім, повзунок віфі вмикається і сам потім вимикається, допомогає тільки перезавантаження. на пда писали, що сервіс знає про цю проблему і вона скоріше за все апаратна, бо навіть оновлення андроіда до 14 версіі проблему не прибралоу актуальных Lenovo со связью , WiFi нет проблем ?
в мене тупо відвал, я трішки з початку подофігів, пристроів дома на віфі 11 штук, а тут новий планшет не бачить мережу, я і роутер крутив потужність збільшував, канали міняв, а потім почитав, що є така жопаwalerka, скажімо так - в мене на моєму екземплярі буває, що 3-4 рази на добу тупо відпадає ВайФай. Але знаходить та підключається. До якості мобільного Інету (СІМку я теж вставив) претензій нема. Ще : VolTE Лайфа ввімкнувся майже миттєво, без проблем (все активовано, зарегано і святяться літери HD зверху у правому куточку).
Минулого місяця такий придбала родичка. Я трохи погрався, поки налаштовував його. Як на мене - дуже хороша машинка. Дійсно, чудовий екран, жодного глюка, чи ще чогось поганого, я не помітив. Родичка фільми на ньому дивиться. Каже, що автономність добра. Скільки по часу, не змогла сказати, бо не запам"ятовувала.Доброго дня. Можливо є власники планшета Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256. У оглядах пишуть про чудовий 12,1 дюймовий екран і гарну автономність. Мета придбання - кіно, ютуб.