Місто
kiev
у актуальных Lenovo со связью , WiFi нет проблем ?
в p11 gen2, є проблема, десь раз в пару місяців не може підключитися до віфі, не бачить мереж зовсім, повзунок віфі вмикається і сам потім вимикається, допомогає тільки перезавантаження. на пда писали, що сервіс знає про цю проблему і вона скоріше за все апаратна, бо навіть оновлення андроіда до 14 версіі проблему не прибрало

fnm

Місто
Полтава-Сіті
у актуальных Lenovo со связью , WiFi нет проблем ?
в p11 gen2, є проблема, десь раз в пару місяців не може підключитися до віфі, не бачить мереж зовсім, повзунок віфі вмикається і сам потім вимикається, допомогає тільки перезавантаження. на пда писали, що сервіс знає про цю проблему і вона скоріше за все апаратна, бо навіть оновлення андроіда до 14 версіі проблему не прибрало
:( сервис лет 8 знает про (спорадически возникающие похожие) проблемы их железа

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
walerka, скажімо так - в мене на моєму екземплярі буває, що 3-4 рази на добу тупо відпадає ВайФай. Але знаходить та підключається. До якості мобільного Інету (СІМку я теж вставив) претензій нема. Ще :cool: : VolTE Лайфа ввімкнувся майже миттєво, без проблем (все активовано, зарегано і святяться літери HD зверху у правому куточку).

• Like
Реакції: fnm
Місто
kiev
walerka, скажімо так - в мене на моєму екземплярі буває, що 3-4 рази на добу тупо відпадає ВайФай. Але знаходить та підключається. До якості мобільного Інету (СІМку я теж вставив) претензій нема. Ще :cool: : VolTE Лайфа ввімкнувся майже миттєво, без проблем (все активовано, зарегано і святяться літери HD зверху у правому куточку).
в мене тупо відвал, я трішки з початку подофігів, пристроів дома на віфі 11 штук, а тут новий планшет не бачить мережу, я і роутер крутив потужність збільшував, канали міняв, а потім почитав, що є така жопа

• Like
Реакції: fnm
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Доброго дня. Можливо є власники планшета Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256. У оглядах пишуть про чудовий 12,1 дюймовий екран і гарну автономність. Мета придбання - кіно, ютуб.
Минулого місяця такий придбала родичка. Я трохи погрався, поки налаштовував його. Як на мене - дуже хороша машинка. Дійсно, чудовий екран, жодного глюка, чи ще чогось поганого, я не помітив. Родичка фільми на ньому дивиться. Каже, що автономність добра. Скільки по часу, не змогла сказати, бо не запам"ятовувала.

Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
Кто пользуется Samsung Galaxy Tab A9+ 5G ? Интересует мнение о качестве дисплея. Планирую приобрести планшет для книг и фильмов, необходимо со слотом для симкарты. Остановился на выбор на Samsung и Lenovo Tab P11 (2nd Gen) 6/128 LTE, может что-то посоветуете?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
21sheva, Lenovo той самой модели есть в хозяйстве с лета. Книги - читаю, бывает. Фильмы тоже без проблем идут. Нормальная балалайка за свои деньги. Претензий особых нет.

Зверху