Шукаю планшет племіннику в подарунок. Не дуже розбираюся в китайських брендах, але по параметрам оцей досить непогано виглядає.
Порадьте будь ласка
Порадьте будь ласка
Шукаю планшет племіннику в подарунок. Не дуже розбираюся в китайських брендах, але по параметрам оцей досить непогано виглядає.
Порадьте будь ласка
среди китайского барахла говорят неплохой айпад. И родоки не смогут нормально настроить время щпилева - так что премянник будет доволен подаркуШукаю планшет племіннику в подарунок. Не дуже розбираюся в китайських брендах
У малого немає телефона щоб роздати wifi?AngryDen нем SIM. А треба для користування і в дорозі також.
Тоді в дорозі треба буде заряджати частіше той телефон. За планшет точно не скажу, може знавці знають - більше батарею їсть при вайфай чи мобільному інтернеті?телефона щоб роздати wifi
Він коштує набагато дорожче.Тоді в дорозі треба буде заряджати частіше той телефон. За планшет точно не скажу, може знавці знають - більше батарею їсть при вайфай чи мобільному інтернеті?телефона щоб роздати wifi
Нє, йому лише 5 буде. Він тільки мультики дивится і шось малювати. Чисто на 1-2 роки. Далі для школи щось нормальне візьметься.У малого немає телефона щоб роздати wifi?AngryDen нем SIM. А треба для користування і в дорозі також.
Ну отой китайський, що я підібрала має і сім, великий екран і батарею на 8к.Він коштує набагато дорожче.
Але там проц від калькулятора, від буде гальмом.отой китайський, що я підібрала має і сім, великий екран і батарею на 8к.
Так, але то не для ігор(хіба майнкрафт), чисто для нетліфкс, ютуб і вайбер. І, доречі, в оглядах пабг наче норм працював, звичайно не на максимальних параметрах.Але там проц від калькулятора, від буде гальмом.отой китайський, що я підібрала має і сім, великий екран і батарею на 8к.
Або збільшуй бюджет, або відмовляйся від 4G. Бо буде малий замість мультиків по хвилині дивитись на екран завантаження додатків.Нє, йому лише 5 буде. Він тільки мультики дивится і шось малювати. Чисто на 1-2 роки. Далі для школи щось нормальне візьметься.
Порадьте будь ласка
Ну але на такий бюджет що може бути краще? Це оптимальний варіант на мою думку. Ще й не якийсь-то ноунейм, а Samsung.yanv, роздільна здатність екрану - фулшіт.. Проц так, трохи краще.
yanv, ви серйозно? Як можна порівнювати екрани 11"і 8.7? Про лише 4Gb RAM вже мовчу.Таке можу запропонувати
Teclast T50 Pro Android 13 Tablet MTK G99 11" TDDI 2K Full HD 8GB RAM 256GB ROM Dual 4G LTE Type-C 8000mAh 18W PD Fast ChargingНє, йому лише 5 буде. Він тільки мультики дивится і шось малювати. Чисто на 1-2 роки.
Дорого.~ 5900 грн.
Ну якщо на перший час, то піде. Це ж не на завжди@yanv, ви серйозно? Як можна порівнювати екрани 11"і 8.7? Про лише 4Gb RAM вже мовчу.
Нє, йому лише 5 буде. Він тільки мультики дивится і шось малювати. Чисто на 1-2 роки
Ви приколіст давати посилання на алік? Коли той планшет приїде, племміник піде в 1 клас.Teclast T50 Pro Android 13 Tablet MTK G99 11" TDDI 2K Full HD 8GB RAM 256GB ROM Dual 4G LTE Type-C 8000mAh 18W PD Fast Charging