Підтримаю.розсудливо
Друже, ти схоже ніколи не мав справи з дітьми.Но можно детей воспитывать, что бы они не уничтожали все вещи, которыми пользуются
+Якість (більш-менш адекватне залізо) мінімальну треба забезпечити
Не знаю як yanv, а я свою думку транслював не "вам", а намагався донести до Selianka що не варто дослуховуватися до вашоїваші недолугікоментарі ,ваша думка дуже важлива для нас, залишайтесь на лінії
..А потім ще й отримати неробочий девайс і нуль компенсації від хитрожопого жлобо алі?? Я вже попав нещодавно, в темі про них.Але ж це треба чекати.
Ну, от дивися, у дитини вже 3 роки планшет. На початку були мультики, потім малювання, зараз дуолінґво. З часом треба буде замінити, бо залізо застаріває...Підтримаю.розсудливо
Особливо коли "для дитини" і "на 1-2 роки, а потім...".
Яке "потім"? Не проживають вони (гаджети) в дітей 1-2 роки майже ніколи.
1-2 місяці, 1-2 тижні.
1-2 рази впав за день/годину і все.
Звісно, мабуть бувають і винятки. Але мені поки не зустрічалися.
Опитування: скільки в Вашої дитини було телефонів/планшетів за перший рік з початку як дитина почала їх використовувати?
Відповім першим - добиває третій смарт та третій ноут за два неповних роки. Добиває не в сенсі доношує старе.
Планшету поки не має.
Брав Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Доця взагалі спочатку не знала, що з ним робити - більше живе спілкування та справжні ігри цінує, тільки от останнім часом щось там робить. Плюс, протиударний корпус не раз допоміг. На планшеті теж є 4ж, там були ВФ, 3Моб, тепер КС з тарифом "Sim пристроїв" - суто, щоби був номер та для коротких дзвінків і невеличкого обсягу МБ.knedlyk, и за три года ребенок не угробил планшет ?
Такого быть не может, судя по вышеизложенной информация авторов
Але коментували мій пост...а я свою думку транслював не "вам"
та вдвічі гіршим залізом..аналог якого можна там же придбати чи не вдвічі дешевше
було б що користе, а так ні... Спробуйте ще.прислуховуватися до моїх думок, можливо це піде вам на користь
Ну все, цікавість заїла, що там, силку в студію ) ?.Я вже попав нещодавно, в темі про них.
Тема тут про алі і т.д., останні постиНу все, цікавість заїла, що там, силку в студію ) ?