Вибір поштової служби

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Думаю, як і у Новоїпочки, самодіяльність на місцях.
50 грн за нестандартне пакування вже скасували?

Ось же є пункт в тарифах "Вартість упакування (додатково до тарифу за об`єм стягується плата за одну посилку), грн, з ПДВ"

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Напевно треба уточнювати в кожному конкретному випадку.
Я чомусь думаю, що це мова про "ручну обробку" посилки через її нестандартні розміри (або замалі, або завеликі), яка і в новій пошті також штрафується.
У випадку дрібної посилки УП, то мені казали, щоб посилка була не менше 10*10см, бо інакше немає куди клеїти наклейку з штрихкодом.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
Кочевник, відправлення було вже створене/сформоване (через додаток/на сайті/API) чи ви просто прийшли на відділення зі своїм вантажем вже запакованим й повідомляли дані для відправки безпосередньо на місці, оператору?

А з приводу НП - не знаю... Скільки вже посилок відправляв (усіх типів окрім шин й палет) у нестандартному пакуванні (місцями буквально зліплене з сміття) й ніяких штрафів не було. Головне, щоб пакування було надійне й не порушувало основні правила.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Makabi, наступного разу, коли питаєш за двомісячної давнини пост, хоч процитуй, про що питаєш.

Нічого не було оформлено. Прийшов в Укрпошту запитати в працівниці, що і як. Краще б не ходив і не користався послугами.

Makabi

מכבי
Місто
Киев
Кочевник, краще вже тегати, бо поняття оверквоту дуже гнучке :nenado:

А з приводу відправки, то виходить так, що краще створювати зазделегідь через сайт/додаток/АРІ й потім нести на відділення. Єдине, що оптимальніше робити на відділенні (особливо коли таке треба не часто) це всілякі листи з описом та міжнародні відправлення (відправка).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А з приводу відправки, то виходить так, що краще створювати зазделегідь через сайт/додаток/АРІ й потім нести на відділення.
Тобі в тему Укрпошти, там експерти більше розкажуть.

Зверху