Горбунков
Семён Семёнович
Яка краще, фронталка чи вертикалка?
Як називається?1 класна - чудово сушить, дуже зручно.
Пан слідкує за одежею, поки вона сохне? Я, наприклад, зранку поправ, повісив на лоджії, ввечері зняв. І це не залежить від пори року. Деякі речи навіть не треба прасувати.Я хз в какой Барселоне надо жить шоб мокрое бельё после стиралки высохло на верёвке за 15 минут......
Оце головне, прасування - найбільший гємор з усього процесу. Я підвішую футболки, светри, джинси, шорти - виключно так, щоб не прасувати, бо то "справжні пекельні борошна". А в сушці шо тоді лишиться? Труселя та носки?)))Деякі речи навіть не треба прасувати.
Постіль, рушники...А в сушці шо тоді лишиться? Труселя та носки?)))
Як на мене, то вертікалка більш надійна, фронталка більш зручна.Яка краще, фронталка чи вертикалка?
Це переться не так часто, щоб створювати незручності.Постіль
Ось з цим згоден.рушники
Аякже! Весь день сижу и пырюсь на тряпки висящие на верёвках. Зрелище ачкуенное.Пан слідкує за одежею, поки вона сохне?
Я слышал обратное.Як на мене, то вертікалка більш надійна, фронталка більш зручна.Яка краще, фронталка чи вертикалка?
Нет, в вертикалке барабан на двух подшипниках, в горизонталке на одном. С точки зрения инженера, горизонталка - это безумие, появление минимального люфта на подшипнике ведет к большему дисбалансу, что ведет к еще большему люфту, который ведет к еще большему дисбалансуЯ слышал обратное.Як на мене, то вертікалка більш надійна, фронталка більш зручна.Яка краще, фронталка чи вертикалка?
Причина в балансировке. Мол на вертикалке из-за наличия дверцы всегда хуже балансировка. А она напрямую влияет на время жизни подшипников.
Ви не повірите, але у горизонталки підшипників теж два, але розміщені вони з одного боку барабану) і "летять" вони не від дисбалансу, а від зношення сальника і потрапляння вологи. Клас підшипників по навантаженню високий. Проблема горизонталок у наявності хрестовини, яка згниває, від води/порошку. 15+ років пралці, тричі міняв хрестовину, пішипники рідні.Нет, в вертикалке барабан на двух подшипниках, в горизонталке на одном. С точки зрения инженера, горизонталка - это безумие, появление минимального люфта на подшипнике ведет к большему дисбалансу, что ведет к еще большему люфту, который ведет к еще большему дисбалансу
Бывает один двухрядный, бывает два однорядных, это сути не меняет. Главное, что они вместе с сальником стоят по одну сторону барабана. А вторая сторона висит в воздухе. И сальник разбивает как раз из-за появления люфта на подшипнике(подшипниках). Конструкция вертикалки, где подшипники находятся по разные стороны барабана, на несколько порядков надежнее.Ви не повірите, але у горизонталки підшипників теж два, але розміщені вони з одного боку барабану) і "летять" вони не від дисбалансу, а від зношення сальника і потрапляння вологи.
У сушильних, а також прально-сушильних машинах може бути режим "Легке прасування", після якого теоретично одяг повинен бути не зіжмаканим. Відпарювання різні і полегшення та спрощення прасування.Оце головне, прасування - найбільший гємор з усього процесу. Я підвішую футболки, светри, джинси, шорти - виключно так, щоб не прасувати, бо то "справжні пекельні борошна". А в сушці шо тоді лишиться? Труселя та носки?)))
Так это еще очень хороший срок. У меня Electrolux (горизонталка) 7 лет проработала, и подшипник в барабане пошел по женскому половому органу..Тільки Indesit не беріть. Стара Indesit пропрацювала 13 років
А ще це єдиний варіант для "вбудованої" в кухню.Но горизонталка удобнее. И еще как стол используется почти всеми.
Пан жив в квартирі з видом на озеро, 3 поверх? Чи може в місті Лева? Ніфіга не сохне тижнями в таких умовах.Пан слідкує за одежею, поки вона сохне? Я, наприклад, зранку поправ, повісив на лоджії, ввечері зняв. І це не залежить від пори року. Деякі речи навіть не треба прасувати.Я хз в какой Барселоне надо жить шоб мокрое бельё после стиралки высохло на верёвке за 15 минут......