Вибір термоса

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Первый из всех моих металлических который держит температуру по ощущениям также как и стеклянный. 1000015566.jpg Объем 1.4 литра. Покупал два года назад в магазине за 14$

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Хто хоче знижку 10% на неакційний термос від магазину Gorgany

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
В мене термос Tatonka вже 10 років. Колись купила в Ґорганах за 300грн 🤷‍♀️
Тримає 90°більше доби. Клала в морозилку на ніч, температура в обід була 89°.
Пошарпаний вже за стільки років, але все ще добре тримає.

com

Заблокирован
Місто
Львів
Sashkent ,baha 🤦‍♀️ знаєте є така штука як термометр?
В моєму випадку кулінарний. Уявляєте, а ще в нас вода кипить не при 100, а при 97 градусах.
Мабуть залежить від атмосферного тиску, висоти над рівнем моря і герметичності посуду.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
luytel, яка похибка з такою штукою як термометр та ще кулінарний?
всі знають, що вода кипить при 97*. Ти шо в школі не вчив?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Ти шо в школі не вчив?
В школі не вчив, а зараз постійно працюю з наріванням, вимірюваннями, налаштуваннями, ремонтом...
Навіть технічні прилади мають клас точності, тобто похибку.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
В моєму випадку кулінарний. Уявляєте, а ще в нас вода кипить не при 100, а при 97 градусах.
Мабуть залежить від атмосферного тиску, висоти над рівнем моря і герметичності посуду.
Так і є. А artsel певно фізику прогулював, і не знає, що приміром на Говерлі воді кипить при 89°, МНСники, що на базі внизу люблять розказувати історію, як вони Ющенку картоплю зварити не могли:).
Якщо без жартів, то
Так, але ж я не претендую на експертність оцінки. Я робила в домашніх умовах з підручними засобами. На ютубі є відео де русняк робив те саме з таким самим термоетром. Тільки він його виніс на двір де в нього -18°, а в мене морозилці -4-6°.
Після 10 год в нього температура впала до 73° від першопочаткових 97. Але він свій термос був не пропарив і не чекав поки ущільнювач розійдеться після заливання кип'ятку.
Він потім ще поклав до кінця доби, в кінці температура складала 54°, я свій далі не клала, бо в нас нема таких екстремальних температур.

Місто
Полтава
а в мене морозилці -4-6°
Це що за морозилка така, учбова? Кинув у свою кімнатний градусник, то він спустився до розградуйованих мінус десяти і повністю втік у мошонку. Кинув цифровий, той танцює -16,5-17,5°

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Так і є. А artsel певно фізику прогулював, і не знає, що приміром на Говерлі воді кипить при 89°, МНСники, що на базі внизу люблять розказувати історію, як вони Ющенку картоплю зварити не могли:).
Якщо без жартів, то
Так, але ж я не претендую на експертність оцінки. Я робила в домашніх умовах з підручними засобами. На ютубі є відео де русняк робив те саме з таким самим термоетром. Тільки він його виніс на двір де в нього -18°, а в мене морозилці -4-6°.
Після 10 год в нього температура впала до 73° від першопочаткових 97. Але він свій термос був не пропарив і не чекав поки ущільнювач розійдеться після заливання кип'ятку.
Він потім ще поклав до кінця доби, в кінці температура складала 54°, я свій далі не клала, бо в нас нема таких екстремальних температур.
Люблю жінок,- технічно обізнаних, люблю і поважаю...🤭

Зверху