В мене термос Tatonka вже 10 років. Колись купила в Ґорганах за 300грнХто хоче знижку 10% на неакційний термос від магазину Gorgany
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Як температуру міряли, з точністю до градуса?Тримає 90°більше доби. Клала в морозилку на ніч, температура в обід була 89°.
Як-як, пальця всунути в термоса .Як температуру міряли, з точністю до градуса?
Термометр може мати похибку.100, а при 97
В школі не вчив, а зараз постійно працюю з наріванням, вимірюваннями, налаштуваннями, ремонтом...Ти шо в школі не вчив?
Так і є. А artsel певно фізику прогулював, і не знає, що приміром на Говерлі воді кипить при 89°, МНСники, що на базі внизу люблять розказувати історію, як вони Ющенку картоплю зварити не могли.
Так, але ж я не претендую на експертність оцінки. Я робила в домашніх умовах з підручними засобами. На ютубі є відео де русняк робив те саме з таким самим термоетром. Тільки він його виніс на двір де в нього -18°, а в мене морозилці -4-6°.Навіть технічні прилади мають клас точності, тобто похибку.
Це що за морозилка така, учбова? Кинув у свою кімнатний градусник, то він спустився до розградуйованих мінус десяти і повністю втік у мошонку. Кинув цифровий, той танцює -16,5-17,5°а в мене морозилці -4-6°
Люблю жінок,- технічно обізнаних, люблю і поважаю...Так і є. А artsel певно фізику прогулював, і не знає, що приміром на Говерлі воді кипить при 89°, МНСники, що на базі внизу люблять розказувати історію, як вони Ющенку картоплю зварити не могли.
Якщо без жартів, то
Так, але ж я не претендую на експертність оцінки. Я робила в домашніх умовах з підручними засобами. На ютубі є відео де русняк робив те саме з таким самим термоетром. Тільки він його виніс на двір де в нього -18°, а в мене морозилці -4-6°.Навіть технічні прилади мають клас точності, тобто похибку.
Після 10 год в нього температура впала до 73° від першопочаткових 97. Але він свій термос був не пропарив і не чекав поки ущільнювач розійдеться після заливання кип'ятку.
Він потім ще поклав до кінця доби, в кінці температура складала 54°, я свій далі не клала, бо в нас нема таких екстремальних температур.