Вибір 3G, 4G WiFi MiFi роутера

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
З якимсь 20 поверхом десь на Позняках шось нічо не кращає :)

Mathias, для чого антена в умовах міської забудови?
В місті зазвичай сигнал і так хороший і т.ч. upload для відео дзвінка буде норм. Через перевантажену мережу получиться низька швидкість download, але сумніваюся, що в цьому саме антена допоможе.
От якраз стоїть завдання і забезпечити download, бо нема великого толку при дзвінку, що тебе чують, якщо не чуєш ти. Але так розумію з пояснень (і біглого гуглєжа матчастини опісля), що гра не вартує свічок. Ще була ідея, що можливо антена стабілізує прийом наприклад в потязі, де традиційно проблеми зі зв'язком, але навіть якщо вона і може створити ту магію, брати антену тільки для використання в потязі тупо. Тому поки напевно треба лишатись при своїх поточних (бо 5573 в "мирному" сценарії влаштовує всім). А на майбутнє, коли 5G вийде хоча б у прод по містах-мільйонниках, можна дивитись на оцей U50, бо мені сподобалось мати при відключеннях світла у Львові стабільних 10 мбіт/сек з однією поділкою на 5G Vodafone, але гвалтувати телефон тетерінгом по 14 годин на добу теж не супер ідея.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Придивляюсь до Novatel 8800L та ніяк не можу визначитися з прошивкою - яка краще, з "корабликом" чи "літачком':

З 'літачком' брати?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Mathias, для чого антена в умовах міської забудови?
В місті зазвичай сигнал і так хороший і upload для відео дзвінка буде норм. Через перевантажену мережу получиться низька швидкість download, але сумніваюся, що в цьому саме антена допоможе.
Наскільки розумію, у вище згаданих m2000/2100 inseego та 8000L/8800L агрегація частот нормально не працює, але за рахунок високого lte cat пристрою все одно буде краща швидкість на одному бенді, ніж у пристроїв з меншим lte cat.
Чому ж не працює? Я в обласному центрі спостерігаю LTE+ з аґреґованими частотами.
Раніше писали, що для хорошої роботи вище згаданих пристроїв з США потрібна хороша прошивка, на пристроях з хорошою прошивкою наче і має бути можливість обирати бенди. Таким чином можна уточнити у продавця перед покупкою чи є потрібний функціонал у прошивці
IFES - український локалізатор, який додає рідну мову + частоти + зручності, зокрема для MIFI роутерів.

Роутер має 2 антенні роз'єми - докупив на аліку невеличкі антени, які беру з собою в дорогу (авто, потяг тощо). Помагають, між иншим.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
LTE+ з аґреґованими частотами.
Який пристрій та які частоти агрегує?
Тут я теоретик. Бачив згадку про агрегацію лише B3 + B8 або відсутність агрегації.
Користі від агрегації B8 900 небагато, на мою думку.

Зверху