Бронь на 48 годин ! Можливо ?MotoFun, Zhone Paradyne 6211. Найкращий для ADSL.
Можу їй запропонувати. Маю майже новий.
А до нього вона може підключити WiFi роутер.
Fritz!Box к ADSL у меня подключался только по PPPoE. DHCP вроде не поддерживает. Я в свое время покупал международную версию, так как на немецкой-annexB.А Fritz!BOX разве не лучше?
що це таке?
Fossibot F2400.що це таке?
Ну Х.З. Може він підтримує всілякі QC, PD або щось інше....Тобто йому вистачає 5 вольт на 2 ампера.
Нарешті знайшов. Huawei E 8372 живиться від 5В 750 мА. Тобто достатньо тягнути 2 шнурки і живити від USB-A.
Ну ось же...Не знаю, куди розмістити..
Звісно юзали, легенда - Хавчик E8372-153, наприклад. Але ж не лайно за 6 дол з Алі, воно хоч якось працюватиме?хтось юзав - модем з підтримкою wifi?
Та писалось вже про них багато разів. Гріються, як скажені, відвалюються від мережі, зависають. Не всі наші бенди підтримують.Не знаю, куди розмістити..
Тут тема про WiFi роутери з підтримкою модемів, а хтось юзав - модем з підтримкою wifi?
На алi вiд 6-7 дол.. Може взяти на випадок вiдключенб до планшету
![]()
на ОЛХ їх на вагу продають)Не знаю, куди розмістити..
Тут тема про WiFi роутери з підтримкою модемів, а хтось юзав - модем з підтримкою wifi?
![]()
з дешевых краще візміть бу Ergo W02, нормально працює, ті з алішки це лотерея, там куча модифікацій сьогодні на одному процесорі завтра на іншому, підтримки ПО зовсім не має, якщо не повезе з прошивкою то тільки в смітник. А можуть і зовсім без підтримки ВІФІ прислати. Беріть тільки щось перевірене часом.Не знаю, куди розмістити..
![]()
мабуть mf79u буде краще?з дешевых краще візміть бу Ergo W02,..Не знаю, куди розмістити..
![]()
на замену 79му вроде как появился в магазинах ZTE F30 Proмабуть mf79u буде краще?
а що в нього з прошивками?на замену 79му вроде как появился в магазинах ZTE F30 Proмабуть mf79u буде краще?