Місто
Харьков
Мужики,если речь уже идеи о модеме,посоветуйте какой тариф искать на подменную сим карту в него если просчет интернет с Водафоновским Анлимом

Чтобы Гб можно выкупить и не сгорали или подобное от лайфсел или Киевстар

Сейчас ради эксперимента вставил вторую сим и включил автоподмену и вытащил первую-мгновенно перешло на вторую и она загорелась Хеленой в менюшке и написано Ready,но это киевстаровская моя контрактная с телефона и надо решать,какого другого оператора брать тариф

Если бы нужна была бы карта водафона,то я так понимаю подменный могла быть с тарифом Лайт,где нет абонки и закинул 100 гривен и в случае чего она страхует основную сим?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
А що він вміє, чого не вміє m2000, що ціна майже х2,5? О_о
Головне питання, яке варто ставити до всіх заморських роутерів (тобто для американського ринку) з високим LTE cat, це те, як в них з реальною агрегацією українських (тобто європейських) бендів LTE.

Якщо Inseego m2000 не підтримує агрегацію, а Inseego fx 2000 добре агрегує, то це і буде відповіддю за що варто платити кошти.

LTE+ з аґреґованими частотами.
Який пристрій та які частоти агрегує?
Тут я теоретик. Бачив згадку про агрегацію лише B3 + B8 або відсутність агрегації.
Користі від агрегації B8 900 небагато, на мою думку.
Чому ж не працює? Я в обласному центрі спостерігаю LTE+ з аґреґованими частотами.
M2100 не підтримує EU агрегації.

Останнє редагування:
Зверху