chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
какая сейчас майфайка выдаст максимум в наших сетях ?

Cyprus

Заблокований
Місто
Poltava
для Novatel 6620L есть прошивка на 4G LTE, открывает возможность работы 4G с Киевстар, Водафон, лайфселл

Вкладення

• Novatel_6620L_Menu_EVDO_only-1024x745.jpg
    Novatel_6620L_Menu_EVDO_only-1024x745.jpg
    92.5 КБ · Перегляди: 13

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
4G LTE Category 3
полосы B3 / B4 / B7 / B13
частоты 1800 / 1700 / 2600 / 700 МГц /
Максимальная скорость передачи данных -
LTE до 100 Мбит/секунду

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Аккум, да, крутой. Но lte cat 3 и нет поддержки lte 800, 900.
Другие роутеры с LTE cat.4 дадут больше скорость, а майфайки с LTE cat.6 (с агрегацией) я что-то не особо и встречал

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
банального свистка Хавчик 8372
Мені цей варіант навіть кращий, бо відсутній гемор з непрацюючим апаратом коли малий заряд батареї, нагрівання вбудованого акумулятора, швидке вмирання акумулятора.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Аккум, да, крутой.
Смокчет по полной, если вставить свисток в павербанк на 20к махов! :LOL: Я вообще не понимаю, нахіба роутеры мифи сейчас нужны, убивать встроенные аккумы и потом искать чем заменить?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Прекрасно живут эти встроенные аккумы на 1.5MAh от того же Huawei.
Ровно также, как и модем (ZTE MF825) с LTE cat.3 даёт весьма интересные 20-30Мбит.

Всегда можно найти вариант с большей автономностью и/или быстрее, но есть ли в этом необходимость?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
но есть ли в этом необходимость?
Да, т.к. свисток с павербанком (даже компактным на 2600 мах) - живучее, выгоднее, надежнее, практичнее, быстрее (чем указанные выше, древние дрова 6620).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Аккум, да, крутой.
Смокчет по полной, если вставить свисток в павербанк на 20к махов! :LOL: Я вообще не понимаю, нахіба роутеры мифи сейчас нужны, убивать встроенные аккумы и потом искать чем заменить?
Зручністю та всеядністю. За 3 роки поїздок в потягах південь-центр-захід, автівкою по селах та присілках різних областей, різними країнами з увімкненим CDMA/3G/4G більше себе виправдав. Коли в тебе в бардачку/рюкзаку лежить роутер, заряду якого вистачить на 8 годин, то відчуваєш себе впевненіше. Також, не раз рятував, коли банально сідав акумулятор на смартфоні, а треба було зателефонувати. (змінив кілька, спочатку був Netgear AC791L, потім взяв Novatel).

Свисток більше підходить для стаціонарної техніки (зараз якраз один з них стирчить з офісного роутера та рятує у разі перепадів сиггналу). Конструкція з павербанком (ми же говоримо від 10000+ мАг) виглядає громіздкою, крихкістю - легкою для поламок, особливо на стику портів й особливо в дорозі.

Звісно, колір та смак можуть відрізнятися, тому ділюся лише своїми враженнями.

Вибирав не за категоріями, а за мультистандартністю, павербанком, зручністю корпусу для поїздок, легкістю перемикання між стандартами та прийнятною ціною. Роутерів з аґреґацією частот не зустрічав.

Вкладення

• IMG_20210503_105648244.jpg
    IMG_20210503_105648244.jpg
    218.3 КБ · Перегляди: 16
Причина: Замінив на картинку кращої якости
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Зручністю та всеядністю.
Так, колись, декілька років тому, це була "бімба-какета", але, то вже минуле, стандарт сдма вмер, вже не знадобиться ніколи, тому радити це не варто. Універсальність - це коли у кожного в сумці є павербанк, увімкнув в нього міні-роутер у вигляді флешки з LTE, і він роздає від 8 годин і до декількох діб, залежить вже тільки від ємності павербанку.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Зручністю та всеядністю.
Так, колись, декілька років тому, це була "бімба-какета", але, то вже минуле, стандарт сдма вмер, вже не знадобиться ніколи, тому радити це не варто. Універсальність - це коли у кожного в сумці є павербанк, увімкнув в нього міні-роутер у вигляді флешки з LTE, і він роздає від 8 годин і до декількох діб, залежить вже тільки від ємності павербанку.
Вмер так вмер, але деинде ще діє :) Крім того, в роутері є слот для сімки - вставляйте, що хочете (буде 4ж/3ж/2ж).

В торбу поклав книжку, сів випадково на неї, впала з плеча й гаплик вашому свистку, а може й разом з тим - павербанку. Я фотку вище зробив - не погидуйте, приміряйте до вашої торби чи рюкзака (свисток там давній, але їхні розміри практично не змінилися з того часу).
Особисто мені було б стрьомно залишати таку конструкцію в рюкзаку ще й з причин пожежобезпеки.

Щодо кількох діб підряд, то я маю сумнів.

До того, доволі критичний до відстані, на яку буде бити ваш роутер-донґл. Так, з моїх замірів, при русі в потязі, 6620L "добивав" в режимі 2.4 ГГц (роутер підтримує 5ГГц та 2,4ГГц, між иншим) практично через цілий вагон Укрзалізниці. В офісі покривав приміщення в 60 кв.м. та пару міжкімнатних стін пробивав.

Дозвольте підбити: можна взяти сучасніший MiFi чи NetGear, але при частих подорожах я раджу брати не комбінацію павербанк+свисток, а цілий пристрій - перевірено досвідом.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Золоті часи MiFi в Україні закінчилися разом із отриманням слонами ліцензії на 3G. До того для швидкого інтернету, і недорогого, потрібен був додатковий пристрій. Коли в смартфоні дорогий повільний EDGE. Або в лісах, де пробивався лише Інтер.
Зараз майже у всіх смартфонах слони з інтернетом. А Інтер ще вирішив помирати.
Тож доля MiFi - роздавати WiFi на ноутбук або планшет. А там зазвичай є живлення, тож батарея не відіграє користі, а часто навпаки заважає...

Хтось полюбляє ретропристрої - бавтеся.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Золоті часи MiFi в Україні закінчилися разом із отриманням слонами ліцензії на 3G. До того для швидкого інтернету, і недорогого, потрібен був додатковий пристрій. Коли в смартфоні дорогий повільний EDGE. Або в лісах, де пробивався лише Інтер.
Зараз майже у всіх смартфонах слони з інтернетом. А Інтер ще вирішив помирати.
Тож доля MiFi - роздавати WiFi на ноутбук або планшет. А там зазвичай є живлення, тож батарея не відіграє користі, а часто навпаки заважає...

Хтось полюбляє ретропристрої - бавтеся.
Я би не був таким категоричним, на мій погляд, ніша цих пристроїв, як була, так й залишається - подорожі, під час яких заощаджуєш на джерелах живлення (в середньому ноут живе 3-4 години, далеко не у всіх ноутах та й навіть планшетах є вбудовані модеми, а роздача інету з мобільного садить добряче батарею на останньому, постійне користування мобільними даними швидко садить батарею), де сигнал мобільного пристрою гуляє (цю коробочку можна закинути аж під стелю транспорту, а смартфон хочеться тримати постійно в руках), де такий сигнал може бути дорогим, а вас в дорозі кілька людей (виїхав за кордон - купив сімку місцевого оператора або маєш свою в роумінгу) - багато причин.

У мене особисто зараз у Львові в пристрої живе картка 3Моб з тарифом "green". Якщо зникає інет надовго, то активую відповідний денний чи нічний тариф. Подорожей мало зараз відбувається через пандемію, але раз на квартал на південь їжджу - в дорозі помагає.

PS В лісах й досі Едж, навіть у самому Львові, а Інтер зник...

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
але при частих подорожах я раджу брати не комбінацію павербанк+свисток, а цілий пристрій - перевірено досвідом.
В мене якийсь інший особистий досвід - їду в поїзді - 8372 на павербанку, тягне всю дорогу, приїхав на місце, де нема або хрєновий вайфай - увімкнув його в розетку через звичайну зарядку для мобілки - і працює 10 діб, це у відповідь на:

Щодо кількох діб підряд, то я маю сумнів.
Дуже зручно. Радіус трохи меньше, ніж у звичайного роутера, але для такого використання повністю вистачає. В поїзді теж до сортиру пробиває.

Зверху