Місто
Харьков
Кто то пользуется мобильными роутера и на аккумуляторе способного агрегировать частоты.
Використовую на дачі Alcatel mw70vk, 4G Cat:7 (агрегація частот), може працювати без акумулятора. Wi-Fi дводіапазонний 2.4GHz і 5GHz. Не гріється. Має функцію Wi-Fi ретранслятора, або може працювати як wi-fi адаптер для ПК. Акумулятор 2150mAh. Мережу краще ловить чим смартфон, для дачі те що мені потрібно. Роутером задоволений! Швидкість 60-75 мегабіт, де телефон без агрегації видає 25-30. На OLX купував за 450грн, в ідеальному стані.
О,спасибо.Сейчас посмотрю,что есть на ОЛХе

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Игорь666, На OLX я випадково його придбав, за таку ціну не зміг не купити. Мабуть продавець не знав реальної ціни товару. Ще сподобалась стабільність роботи роутера.

Вкладення

• IMG_20260104_194303.jpg
    IMG_20260104_194303.jpg
    69.4 КБ · Перегляди: 53
Місто
Харьков
Посоветовали ZTE5001/02 или Хуавей Е5785
У zte lte cat 20, у hua lte cat 6.
Різні характеристики, різні швидкості відповідно і різна ціна
Для меня главное было,чтобы агрегация была,но теперь смотрю только в сторону Алькателя

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
но теперь смотрю только в сторону Алькателя
Дивіться щоб прошиту під оператора не підсунули. Що реально подобається в роутера: стабільна робота, не гріється, cat7, може працювати без акумулятора.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
З мінусів Alcatel mw70vk : не має нових прошивок, веб інтерфейс убогий, не можна вибирати діапазон частот який хочеться, в адмінці взагалі мало можливостей.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
З мінусів Alcatel mw70vk : не має нових прошивок, веб інтерфейс убогий, не можна вибирати діапазон частот який хочеться, в адмінці взагалі мало можливостей.
в оголошенні на олх зазначено ''можно зафиксировать определённый диапазон LTE (например, только B3+B7) через web-интерфейс или AT-команды.''

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Себастьян Перейро, В мене у web-інтерфейсі немає вибору бендів. А ні інформації яка зараз використовується агрегація частот. Прошивка на роутері польська від оператора T-Mobile. Шукав прошивку оригінальну в інтернеті, не знайшов. Роутер працює з усіма операторами, працює стабільно. Я так зрозумів данний роутер Alcatel mw70vk маловідомий, я взагалі не знаю чи він офіційно продається чи продавався в Україні.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Себастьян Перейро, В мене у web-інтерфейсі немає вибору бендів. А ні інформації яка зараз використовується агрегація частот. Прошивка на роутері польська від оператора T-Mobile. Шукав прошивку оригінальну в інтернеті, не знайшов. Роутер працює з усіма операторами, працює стабільно. Я так зрозумів данний роутер Alcatel mw70vk маловідомий, я взагалі не знаю чи він офіційно продається чи продавався в Україні.
напиши автору оголошення, може поділиться інфою

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC

Вкладення

• Screenshot_20260105-103723.jpg
    Screenshot_20260105-103723.jpg
    135 КБ · Перегляди: 42
Місто
Харьков

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Що ви з тим скріншотом робити будете?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Що ви з тим скріншотом робити будете?
Продавець на olx просто написав що є функція фіксації бендів, хоча в мене такій же роутер, і там цієї функції немає. Плюс невідомо і цікаво чи є не операторська прошивка, бо оригінальної прошивки я в інтернеті не зустрічав. Думаю всім цікаво буде. Хоча мені здається що продавець на olx просто вводить покупців в оману, написавши не правдиву інформацію.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Продавець на olx просто написав що є функція фіксації бендів, хоча в мене такій же роутер, і там цієї функції немає. Плюс невідомо і цікаво чи є не операторська прошивка, бо оригінальної прошивки я в інтернеті не зустрічав. Думаю всім цікаво буде. Хоча мені здається що продавець на olx просто вводить покупців в оману, написавши не правдиву інформацію.
Якщо не помиляюся, то все ж таки є фіксація бендів. Воно?
1000015690.png
Посилання на user manual.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Це не ті бенди. Це налаштування вайфай, а не бенди 4ж лте
Ага, точно! Щойно роздивився. Це розділ розширених налаштувань WiFi.
Може продавець на OLX, так само, помилився.
Post automatically merged:

Мануал каже:
Network settings:
You can set the Network search mode to either Auto or Manual, and change
the Network mode to either Auto or 4G only. Ensure that you click Apply after
making any changes.
...
Налаштування мережі:
Ви можете встановити режим пошуку мережі на «Автоматично» або «Вручну», а також змінити
режим мережі на «Автоматично» або «Тільки 4G». Переконайтеся, що ви натиснули «Застосувати» після
внесення будь-яких змін.
Про Бенди нічого немає.

Останнє редагування:

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Може продавець на OLX, так само, помилився.
Він не помилився, а написав в оголошенні неправдиву інформацію. Той продавець зазначив в себе що: "Аккумулятор: Li-Ion 3000 мА·ч". Насправді в Alcatel mw70vk акумулятор на 2150! Тобто написав брехливу інформацію, аби скоріше продати товар. Ніякої фіксації бендів там і немає. Але роутер вартий уваги, функціоналом і можливостями.

Місто
Харьков
Якщо не помиляюся, то все ж таки є фіксація бендів. Воно?
Переглянути вкладення 71955
Посилання на user manual.
Этот модем интересен был с первой точки зрения-агрегацией и если возможно вручную закреплению вышек-к примеру В7+В3,но я так вижу тут это не реализовано(тогда толку 0) и из дешёвых только вариант с inseego m2000

Зверху