- Місто
- county Surrey
Який сьогодні актуально придбати 5G модем з можливістю підключення зовнішньої антени?
У ньому немає можливості підключення зовнішньої антени.А чим поганий Novatel Inseego MiFi M2000?
А по wi-fi не можуть? Для чого в них wi-fi?5G WiFi роутери, які можуть працювати по кабелю як модем
І дійсно, для чого в них той WiFi?А по wi-fi не можуть? Для чого в них wi-fi?
5G WiFi роутери, які можуть працювати по кабелю як модем.
Чи можна дати посилання на таке диво техніки?І дійсно, для чого в них той WiFi?
Авжеж, це основна їхня функція!
Цікавий модем. Виявляється вони бувають із роз'ємом під зовнішню антену і без нього. Ви користуєтесь таким модемом?А чим поганий Novatel Inseego MiFi M2000?
Невже це диво для когось? Хіба про модеми з функцією WiFi ще хтось не чув? То чому не може бути навпаки? Дуже гарний приклад вже є від пана Riznychenko, тому можна і самому пошукати характеристики та почитати. Ось скрін з характеристиками Novatel Inseego MiFi M2000:5G WiFi роутери, які можуть працювати по кабелю як модем.Чи можна дати посилання на таке диво техніки?І дійсно, для чого в них той WiFi?
Авжеж, це основна їхня функція!
Ну, скріншот я також зможу відредагувати. Ти посилання на оригінал дай.Ось скрін з характеристиками Novatel Inseego MiFi M2000
Ну, скріншот я також зможу відредагувати. Ти посилання на оригінал дай.Ось скрін з характеристиками Novatel Inseego MiFi M2000
Inseego MiFi M2000 5G - високошвидкісний мобільний 5G маршрутизатор від компанії inseego (колишній Novatel), що має вражаючі швидкості передачі даних при невеликих розмірах і Хорошої автономності. У мережах 5G підтримує швидкість завантаження до 2,5 Гбіт/сек, у мережах 4G - до 1,2 Гбіт/сек (LTE Cat. 22).
Ні, користуюся Novatel 8000. Тому і звернув увагу на їх ленійку модемів.Ви користуєтесь таким модемом?
Можно на сайті spectrummonitoring, не знаю наскільки достовірна там інфа. Або тут https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_5G_NR_networksAntares, дивитися треба, які бенди підтримує модем у 5G. А я поки що не знаю, які мені треба бенди. Не можу знайти інфу, які бенди використовують оператори мобільного зв'язку в різних країнах. Може хто дасть посилання на інфу?
він сам зовнішня антена 9 dbiSti_S, у ньому немає роз'єму для підключення зовнішньої антени.![]()