chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Hanter, mini ups поставив і забув
а кабель або перемикати в разі пропадання ЕЕ на павербанк або шукати павер який одночасно і заряджає (живить) і сам заряджається
далеко не всі так можуть і не впевнений що це передбачено щоб павери так постійно працювали ,але це особиста думка ...
в мене міні упс постійно увімкнений під роутер ,а кабель є як резерв .

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
chelavek, хороший павербанк вже радили в темі - Xiaomi Mi Power Bank 3 20000mAh PLM18ZM [VXN4258CN]
Має одночасно і зарядку, і віддає по QC3 через тригер 12В на онушку + роутер Redmi AC2100 (RM2100). Час роботи від повного зарядку - більше 6 годин.

Працює особисто в мене з січня 2023 року безперервно, себто майже рік: зарядка увімкнена в тайп-с, тригер - в юсб-а, до тригера припаяні 2 кабеля з роз'ємами 4.0х1.7 (роутер) та 5.5х2.1 (онушка).

Міні-упс, якщо він не на 24Вт+, програє такому конфігу в потужності, та і час роботи від акумів в тих упсів - менше.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Працює особисто в мене з січня 2023 року безперервно, себто майже рік
я так розумію він постійно смикає свій акум розрядивсь трішки і відразу дозарядивсь
не впевнений що це норм для павера

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
chelavek, я також не впевнений, що банка була на таке розрахована, але по факту,- працює. Бралося як експеримент, і наразі - досить успішний. Пробували підбирати банки на 30К+ але не знайшли в недорогому бюджеті таку, що мала би наскрізну зарядку + віддачу по швидкому протоколу.

Є і недолік, який мають більшість контролерів у зарядках чи павербанках: при перемиканні вхідної напруги чи одного з портів вихідних, контролер передьоргує усі порти і повторно виставляє протоколи роботи, то ж тригер тимчасово перемикається з 12В на 5В і назад, шо спричиняє перезагрузку обладнання.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
LiquidStrm, в мініупса таких недоліків немає він якраз покликаний такі моменти проходити непомітно для роутера
хоча в нього ціна інша , але теж не захмарна тим більше зараз
минулого року вони були по іншим цінникам

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Перерив все, прошу допомоги, може хто стикався: розшукується дуже маленька точка/роутер WiFi з підтримкою режима клієнта та діапазону 5 ГГц, достатньо одного порту LAN, не треба понтів, продуктивності, достатньо 100Мбіт LAN, головна задача - взяти сигнал з 5 ГГц і передати на LAN, і маленький розмір. Живлення хоч 12, хоч 5В, поставлю перетворювач. Звісно, в найкращих традиціях Реду - подешевше)). Перевірений варіант з Алі теж вітається.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Так всё равно два надо роутер и ону далеко друг от друга.
А то оптика и дома коты и любят пакости делать.
це вже особисті нюанси далеко/разом
в батьків все разом роутер і онушка, а особисто в мене такий же міні упс як я писав, але на ньому тільки роутер
купував минулого року два міні упс

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
два надо роутер и ону далеко друг от друга
Для таких випадків є оптичні патчкорди та зрощувачі.

В мене онушка була біля вхідних дверей, а роутер - в кімнаті. Аби не купляти два пристрої живлення, я купив:
1) адаптер https://www.itbox.ua/ua/product/Adapter_SC_PC-SC_PC_SM_Duplex_Cor-X_AD-SC_PC_duplex-p310880/
2) оптичний патч-корд 50м https://www.itbox.ua/ua/product/Opt...glemode_50m_DP-SC_UPC-SC_UPC-50_Flex-p541425/

З одної сторони адаптера я підключив патч-корд, який далі включив у білу розподільчу коробку, в яку входить оптичний кабель від провайдера. З іншої сторони адаптера я підключив жовтий кабель від онушки. Таким чином онушка і роутер тепер стоять разом, і живляться з одного джерела.

Не треба нічого паяти, патч-корди оптичні є на 10, 25, 50, 75 і більше метрів. Адаптер купляв здвоєний, бо він продається поштучно, тоді як одинарні адаптери - пачкою.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
А чому така вимога ?
Для камер спостереження, працюючих по вайфай. У них тільки 2ГГц, який майже не працює, настільки забитий ефір, постійні відвали. Провода прокласти неможливо. А 5 ГГц з меш-системою працює відмінно, тому.

Місто
Kyiv
Придивляюсь до роутерів Tenda W30E W20E W18E
Можливо, хтось має таку залізяку?
в мене Tenda w30e, дуже задоволений, 3й місяць політ причудовий.
Розумію скептицизм щодо ТМ, бо в них чи дуже хорощі роутери, чи протилежно - все погано.

Місто
Бандерштат
в мене Tenda w30e, дуже задоволений, 3й місяць політ причудовий
Аналогічно і в мене Tenda W30E. Третій місяць використання. Політ пречудовий. Дуже задоволений.
Підключено 2 провайдери, і їх міксує дуже коректно. WiFi стабільно тримає там, де попередні роутери "просідали".

Місто
Київ
Вітаю. Підкажіть, якщо хтось знає, який з роутерів краще Netis n2 или n3 ? Бо чув, що n2 перегрівається, а n3 забивається пилюкою.

Зверху