оверпрайснута штука, якшо "travel" варіанти я можу зрозуміти , аналогів компактних наче і нема , то домашню повнорозмірну лінійку - ні, за третину їх ціни можна підібрати +\- аналог по залізу і зашити openwrtgl.inet?
оверпрайснута штука, якшо "travel" варіанти я можу зрозуміти , аналогів компактних наче і нема , то домашню повнорозмірну лінійку - ні, за третину їх ціни можна підібрати +\- аналог по залізу і зашити openwrtgl.inet?
ну я не про то писавСкільки часу пройшло між написанням цих 2 постів саме стільки мені було потрібно щоб за гуглити і не запитувати
- ні холодно ні жарко в радіо від того шо в проці більше\меньше ядерМета заміни - покращити покриття в 5ггц.
ну.. хай хоть 10, а не 2.5 , різниці не побачу )WAN - 2,5-гигабитный порт Ethernet
канал з інтернетом 100 мбіт
Асус - ті ж самі іерогліфи ) Мікрот той шо стоїть зараз залишиться на своєму місці, там ше три порти живих, хай і далі працює як запобіжник від грозиНе люблю я китайські неперевірені пристрої з ієрогліфами я за : Asus, мікро Тік, cisco,
Там в прошивке только самые базовые вещи есть, с переводчиком в хроме все можно понятьТак сяомі це ж якраз і розбиратися з ієрогліфами
Посмотрел обзор бабла, там вроде есть dual wan с балансировкой, или стандартным переключением на другой провайдер в случае отвала основного. Подумал и решил заказать на тест, как раз нужно было заменить роутер у родителей под 2 прова. За 43 бакса с алика выглядит достойно, если будет таки работать dual wan. Потом отпишусь, что из этого вышло. Ну и судя по SoC от Qualcomm ждать кастом особо не стоит?Xiaomi Router BE3600
Судя по количеству сетей вокруг, у всех есть WiFi дома) думал может из-за того, что работают ресурсы заблокированные. Да и шейпить незачем, два канала по гигабиту одновременно работают. Я 50 не замечаю никакPersona, смак халяви ж. Заради ескперименту заборонити доступ до tiktok, youtube, insta, megogo і тоді перевірити трафік ) у людей геть дах поїхав через тікток і інст, вони тупо скролять на автоматі, а гігабайти накручуються
Якшо враховувати те, що рідні салямівські паршивки - це глибоко кастомізований і обрізаний wrt, то повинен бути. Поки openwrt для нього нема - але ж і девайс тільки недавно з'явився, і чіп доволі новий.Ну и судя по SoC от Qualcomm ждать кастом особо не стоит?
угу, про openwrt можно забыть, нет поддержки IPQ53xx в ядре и 256 озу (в последнем ядре дрова под wifi6 хотят минимум 512)Ну и судя по SoC от Qualcomm ждать кастом особо не стоит?
такпитання по openwrt: чи там є можливість підʼєднатись до іншої точки по віфі і тягнути інет?
В мене більше цікавить технічне рішення як ви запакували це у VPN на Германію 50 мегабіт ? Скільки це коштує хто провайдер впн , та на якому роутері можна пустити через ВПН тільки одну вай фай сітку . Це треба було дещо заморочитися з налаштуванням і я явно не туполінком/ делінкомИнтересная статистика, у меня ещё со времен блэкаута есть открытый wifi, так-как один из каналов GPON, а роутер с ИБП, решил открыть сетку и поделиться с людьми. Естественно сеть отдельная, взаимного коннекта между девайсами и моей сеткой нет, весь трафик завернут в VPN на Германию, транзит DNS запросов отключён, используется только DNS-over-TLS, шейп на всех 50mbit/s, это к вопросу безопасности. Живу на 9 этаже, роутер добивает до 7, дальше совсем плохо. Во время блэкаута бывало и по 20 девайсов висело, но суть в другом, сейчас вечером стабильно активно 7 девайсов, довольно часто подключаются другие временные, посмотрел общее потребление трафика за 60 дней, чуть больше терабайта, интересно, зачем они плотно сидят на открытом вай-фай?
Легко - на Кінетику, роха складніше (більше рухів руками і досвіду) - openwrt, routeros.на якому роутері можна пустити через ВПН тільки одну вай фай сітку
https://habr.com/ru/articles/567062/ воно?MotoFun, 114 мегабіт на Німеччину через Oracle VPS. Безкоштовно. Тільки в Україні треба платити за Інтернет.