dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Дякую. Шукаю щось негабаритне, типу "свисток". Без слоту для карти пам'яті та АКБ.
Щось типу такого - https://a.aliexpress.com/_EyT0lSX.
Хтось користується?
Бери шось людське. Оці свистки з Алі за 10 баксів гріються як жопи русаків після підриву керченського моста. Їх можна зимою замість опалення використовувати)) Не допомагає навіть присобачений радіатор, всерівно кожних 5-10 хвилиин ребутиться через перегрів.

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
В мене був Huawei найдешевший до 150 Мбіт без агрегації. По факту, на пустій мережі роутер вижимав 20 Мбіт в найкращому випадку. Купив під час блекаутів ZTE MF971 з агрегацією до 300 Мбіт, по факту валить 80-100 Мбіт. Так, це не як на телефоні 140-170, але вже робочі швидкості. Роутер на OLX (новий) обійшовся в 2400 грн. Рекомендую.
P.S. є деякі ревізії, де можна лочити по частотах, типу відключити 900Мгц і залишити тільки 1800 чи 2600, або навпаки.

Останнє редагування:

alex_li

Заблокований
Місто
Запоріжжя
zte mf79
Цікава штучка. Почитаю. Дякую.
Но только черная и не durA, чтобы можно было самостоятельно поставить модифицированный вэб интерфейс с 4pda для выбора и фиксации band.

Вкладення

• 79u.JPG
    79u.JPG
    72.1 КБ · Перегляди: 44
Місто
Хмельницький
модифицированный вэб интерфейс с 4pda для выбора и фиксации band
От тут я невіглас. Є десь почитати? Чи поясніть яку прогу і куди ставити і що настроювати, будь ласка. На 4pda колись ходив, вивчав свій телефон. Може стежка не заросла (з ВПН), спробую. Мабуть візьму цей zte mf79. І чому саме чорний? І що таке durA?
Дякую за допомогу.

alex_li

Заблокований
Місто
Запоріжжя
4pda

І чому саме чорний?
черный продается в магазинах (брайн, розетка и т.д.), т.е. гарантия + это похоже международная версия и в нем больше частот + банально может быть дешевле чем белые на олх (1099 грн)

это новая аппаратная ревизия роутера, ее конечно уже взломали, но бесплатно делится не хотят, т.е. для нее нет решения в свободном доступе

Если белые с алика, то на олх их продают местами уже прошитые, только тогда уточняйте у продавца:
частоты (кроме стандартных 3, 7, 8 очень рекомендую наличие и B1 (2100)),
не слетает ли фиксация band при перезагрузке,
не слетает ли их мод. прошивка при сбросе к заводским настройкам,
ну и цена, отталкиваться, что черные 1099 грн в магазине, и было бы странно платить больше за белые с алика

как то так ;)

logist_eg

Заблокований
Місто
Західна Україна
Може комусь знадобиться порівняння всіх роутерів асус
Post automatically merged:

Чи варто міняти мій ASUS RT-AC58U на Huawei AC1300 WS5200 V3 Dual-core?
Залежить з якою метою, роутери до $50 умовно всі рахуються бюджетними і компромісними , якщо вірити огляду автора вище .
Я за те щоб брати щось з ax wi-fi 6

Останнє редагування:

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Дилема что взять, Asus RT-AX1800U или Archer AX1800?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Да мою думку Archer AX1800 більш функціональніший і дизайном кращий, ціна нижща. На офф сайті дивився характеристики, роутер норм!)))

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Ціна зараз однакова 2299 грн.
Значить не там дивився. Особисто я, вибрав би Tp-link. Ніколи не підводив. Хоч через мої руки пройшло багато роутерів
У мене і зараз tp-link C20, але йому вже 3 роки і чомузь захотілось оновити.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Ціна зараз однакова 2299 грн.
Значить не там дивився. Особисто я, вибрав би Tp-link. Ніколи не підводив. Хоч через мої руки пройшло багато роутерів
У мене і зараз tp-link C20, але йому вже 3 роки і чомузь захотілось оновити.
В мене зараз то стоїть Huawei B535-333 з LTE Cat.13. Підключений місцевий провайдер, а на резерв стоїть lifecell. Як для мене роутер підходить

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Я за Asus. Має оперативної пам'яті 256 МБ, а у Archer всього 128 МБ. Asus частіше випускає нове ПО з виправленням, має usb з підтримкою 4G/LTE модемів і гарантія 3 роки, але тільки 3 ланпорти, якщо це буде проблема. У Archer не має usb і гарантія 2 роки.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Я за Asus. Має оперативної пам'яті 256 МБ, а у Archer всього 128 МБ. Asus частіше випускає нове ПО з виправленням, має usb з підтримкою 4G/LTE модемів і гарантія 3 роки, але тільки 3 ланпорти, якщо це буде проблема. У Archer не має usb і гарантія 2 роки.
Ого! Я думав у Archer є USB!/ Ну тоді однозначно Asus

Зверху