Місто
Осло
hirewnik , так подобається кацапський прутень, що ставиш дізлайки?
Не розумію про що мова йде, про який прутень.. в мене був перший кінетік і досі працює. Потім Гіга, який замінили мені офіційно по гарантії на четвертий рік. Назви мені хоч одного виробника, який поміняє безкоштовно на новий і не буде *бати мозги?! А тепер про кацапський софт. Вже скільки написано в сказано, вони відокремились від них. Офіс розміщений в Європі. Я зробив свій вибір. Всім кому я купляв дуже задоволені.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
От не треба про "відокремлення". Як не розділяй кацапнетік на неткрейз (з його хмарами та сервісами) для кацапів і кацапнетік для європи, пір'я з жопи все одно стирчить у вигляді спільного коду з залізом. "Можна вивести бізнес із кацапії, але вивести кацапію з бізнесу - неможливо".
Кацапи самі створити мало що здатні. Ти в курсі, що кацапи вкрали openwrt, натягнули на нього власну вебморду? Користуються розробкою світового ком'юніті - Entware?
Можеш і далі з іншими задоволеними причмокувати, нахвалюючи кацапню.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
До всіх, хто вважає keenetic, чи будь-який інший продукт з аналогічним тлом, кацапським і небезпечним, дайте відповідь: чому ці пристрої сертифіковані в Україні?
З цього я роблю простий висновок: якщо пристрої офіційно продаються, значить вони законні, виробник не порушує жодних норм, а продукція безпечна як в апаратній, так і програмній частині.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
значить вони законні
да
виробник не порушує жодних норм
да
продукція безпечна як в апаратній, так і програмній частині
вот этого вообще никто не гарантирует, в отношении любой продукции.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
чому ці пристрої сертифіковані в Україні?
По тій самій причині, чому мудрий нарід обирав всяких януковочів, мертвечуків-царьових і інше кацапське лайно, по тій самій причині, чому у влади нинішні обличча. "какая разніца" і відсутність мізків

Місто
Харьков
тенда, яка навіть в режимі точки пробувала зєднатися з китаєм
на всяк випадок треба на firewall блокувати трафік назовні від пристроїв, яки викликають сумнів. Вони можуть інколи дивитись за оновленям свого ПЗ, або звертатись по ntp за часом. Треба окремо дивитись, потрібно їм ходити в інтернет.

Зверху