Roman_UA
linux user
LArmstrong, на олх найдешевший 1450грн (але наче новий), і в описі "Wi-Fi роутера Keenetic Extra (KN -1711) досить для постачання бездротовою мережею невеликої квартири."
Друг використовує в приватному будинку, покриває 2 поверхи і двір. Я в будинку на 3 поверхи використовую TP Link C1200, вже на другому поверсі сигналу майже немає.LArmstrong, на олх найдешевший 1450грн (але наче новий), і в описі "Wi-Fi роутера Keenetic Extra (KN -1711) досить для постачання бездротовою мережею невеликої квартири."
Більша частина того, що є зараз - буде по залізу гіршим, ніж цей "старенький" N66UЄ в наявності старенький асус (rt-n66u)
А есть кто пользовался этой технологией? Почитал реализацию - черная магия какая-то, стало интересно это реально работает или по большей части маркетинг?Beam Forming (формирование луча 5ГГц)
В мене вона постійно ввімкнена, в порівнянні з роутерами без неї - ніби на пару десятків метрів далі може добивати, але по швидкості на таких відстанях ніякого "вау" нема.А есть кто пользовался этой технологией?
У меня на Фрице эта функция включена по умолчанию. Даже не знал, что в моем роутере она есть, пока не прочитал на форуме))). Роутер работает со всеми гаджетами по беспроводу и не у одного из них не заметил снижения скоростиВ мене вона постійно ввімкнена, в порівнянні з роутерами без неї - ніби на пару десятків метрів далі може добивати, але по швидкості на таких відстанях ніякого "вау" нема.А есть кто пользовался этой технологией?
Немалая разница.С: 278/113
Без: 185/118
переплачивать за маркетинговые уловки типа "beamforming" - не рационально